Mivel kezdjek motorozni?
Még életemben egy métert nem mentem motorral. Nyáron tervezek jogsizni, A korl. vizsgám lenne.
Autóval már egy éve járok, szóval közlekedéssel van tapasztalatom, nem vagyok ideges, "kiafaszagyerek" gyorshajtó típus, régen kinőttem vagy talán nem is volt ilyen korszakom.
De egy kis tapasztalat után ki szeretném magam kipróbálni pályán (közúton nem akarok és nem is fogok eszetlenül gyorsan menni), de az elkövetkező években ez az egyetlen alkalmam motort venni. Valami olyan kellene, ami megtanít motorozni, kezes, megbízható, nem unom meg hamar, és pályán is kipróbálhatnám. A keret 320 000 - 380 000 Ft.
18/f
125-250 ccm között szerintem nincs nagy tömegkülönbség, ennél nagyobbal nem is akarok kezdeni, pont az elzúgás miatt.
A kérdés feltevésekor még nem voltak jól kialakított elképzeléseim, a kapott reakciók alapján építettem ki véleményemet az elmúlt idő alatt, ez alapján írtam meg a kommentjeimet. Köszönöm türelmeteket és a válaszaitokat, továbbra is kíváncsi leszek véleményeitekre, megpróbálok kevésbé lesarkított válaszokkal reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!