Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonosok nem értem miért?

Simsonosok nem értem miért?

Figyelt kérdés
a kérdésem csak az hogy miért van minden simson ülésnek a hátulja kiemelve! énis simsonos vagyok de engem valahogy taszit az a látvány hogy látok egy szép simsont és semmi más baja nincs csak az hogy az ülés hátulja ki van emelve.
2011. márc. 17. 17:51
 1/8 anonim válasza:

Szia!

Erre igazi választ nem lehet adni.Van akiknek ez jön be.Állítólag ,,sportosabban" néz ki, de szerintem is

visszataszító.Meg különben is egy simson minek legyen sportos?(Tény hogy szép teljesítményt is ki lehet hozni belőlük...)Az s51-es gyári állapotban az igazi!

A Schwalbe-val nincsenek ilyen gondok! :D

2011. márc. 17. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:

A megtört ülésre gondolsz?

[link]

az ilyen ocsmány sztem is de egy bizonyos fokig meghajlítva jól is nézhet ki. de énis inkább gyárira szavazok.

2011. márc. 17. 21:24
 3/8 A kérdező kommentje:
szia pont erre gondoltam. nekem akkor is undoritó.
2011. márc. 18. 08:56
 4/8 k.krisz03 ***** válasza:
Sokan (értsd tizenévesek) azt mondják, hogy a gyári ülés papásan néz ki, ezért "tuningolnak" rajta egy kicsit, hogy "jobban" nézzen ki. Hát, eléggé ízlésficamos elgondolás, nagyon idétlenül néz ki.
2011. márc. 19. 18:17
 5/8 anonim válasza:
Heló én 14 vagyok egy simson s51 szerencsés tulajdonosa és szerintem is elég idiótán néz ki ha ki van emelve ezért az enyém sincs hála istennek.
2011. márc. 19. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
10%
Miért nem tetszik ,az nagyon is jóvágásuan néz ki,ha nem tetszik add el,vagy ne vegyél olyant.
2011. márc. 20. 18:13
 7/8 A kérdező kommentje:
ez egy simson nem pedig egy krosz motor.jo tudom hogy izlés kérdése de ez akkor egy csúfitás a szememben.
2011. márc. 21. 10:00
 8/8 anonim válasza:
Heló én 11 vagyok és szerintem is ocsmány egy megtört simson ülés, inkább gyári és arra egy enduro ülés. Amúgy az álmom egy nagyon fasza állapotú simson s51 enduro.
2013. márc. 27. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!