Szerintetek lekapott a traffi?
Figyelt kérdés
Van egy tök hosszú 3-4km-es egyenes szakasz (ez városon belül) és hát mentem olyan 60-65 km/h-val. Mire számítsak? -.-2011. márc. 16. 15:28
1/8 anonim válasza:
Ha volt ott traffi - ami ugye nem derült ki - akkor sem kell aggódnod, jellemzően 65 felett örökítenek meg.
2/8 anonim válasza:
62 felett készülnek a képek.
talán megúsztad és remélem h volt előtted vmi ami takart v h éppen belefértél a méréshatárba.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát remélem én is Nem szoktam átlépni az 50-et de ez egy puszta és nem is értem miért 50 itt is a korlátozás.
2011. márc. 16. 16:20
4/8 anonim válasza:
Ha 65-el mentél akkor 30eFt-os csekkre 2 hónapon belül, ha 64-el és az alatt, és nem állított meg a rendőr akkor semmire. De mindenesetre gondolom ezek után betartod a szabályokat!
5/8 anonim válasza:
ha a kilóméteróra mutatott 65-öt akkor nincs nagy gáz, jellemzően van elétérés, ás általában többet mutat kilóméteróra:50 tényleges seb.:46 és hasonlók
6/8 anonim válasza:
hát csalnak az autók órái is, szerintem nem kapsz büntetést
7/8 anonim válasza:
láttál trafit egyáltalán? amm ha lekapott akkor ha 62 alatt mentél elvileg semmi ha fölötte akkor 30
8/8 Booschow válasza:
50-es táblánál 66-al még jó vagy. 67-68-tól kell fizetni, az 30 pénz már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!