Ha Robogóval, be mér a Traffi, akkor hogy tudják ki küldeni a büntetést? Mi alapján azonosítanak?
Sehogy, ha elég gyorsak vagy pont olyan helyen állnak akkor leállítanak és kapsz egy helyszíni bírságot, ha nem állítanak meg, akkor nem fogsz semmit se kapni.
De viszont a rendőrök meg fogják jegyezni a robogódat, és ha máskor megállítanak akkor igencsak kötekedni fognak veled és akkor már tuti hogy nem úszod meg büntetés nélkül. Úgy is fognak találni majd valamit amibe bele tudnak kötni.
hát nemtom én 60-70el tolom lakott területen mindig, és 5 év alatt, kb senki soha nem állított meg.
ill csak 1x, akkor amikor megöltek valakit a faluba. minden ki-be jövo jarmut igazoltattak egesz nap.
Utolsó: én ezzel nem dicsekednék, hogy ekkora felelőtlen paraszt vagy!!
Az ilyenek miatt rettegek autóba ülni!
Ez jó,ha rettegsz autóba ülni akkor inkább ne vezess.
Én Budapesten belül használom a robogómat és muszáj 60-65el mennem,hogy felvegyem a közlekedés ritmusát mert minden autós ennyivel megy és ha ezalatt mennék az elég veszélyes lenne
2:36
Akit motorral utolér egy autó az nemtud motorozni. Tegyükfel, hogy gyári 50es robogóról van szó és a végsebessége 50-60. Akkor is amire beül a rendőr az autóba és elindul azmár többszáz méter előny, valamint a motor elfér olyan helyeke is ahol az autó nem pl járdákon. Arról nem is beszélve h egy kicsit tuningoltabb robogóval 60-70ig lazán legyorsulhatók az átlagautók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!