Wankel motor megbizhatósága?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ezek a wankel motorok mennyire megbizhatók? Egy Rx-8 as beszerzését tervezem , csak sok jót , és sok rosszat hallottam ezekről a motorokról. Mennyi km -ert mennek el kb? Mire kell figyelni ? Pár jó tanács? Esetleg vélemények?
Szép autó, de a motorja egy tragédia :/ Ha elolvasod a népítéleten a bejegyzések, akkor rájössz, hogy átlag kb. 100e km-re vannak tervezve, aztán csere.
Alapvető koncepciójában egyébként jó lenne a wankel (kicsi és erős), csak valami mégsem klappol :) A gyárak nem látnak benne nagy jövőt, és bevallom én sem :) ...szerintem válassz mást.
ha jól tudom a mazda 200.000km-t vállal a wankelre
csak most problémás a beszerzés amiatt a ku*va földrengés miatt
vagy MX-5
de ha sok pénzem lenne vennék egy alfa 4c-t vagy egy lexus lfa-t :D
Köszönöm a válaszokat:)
Kedves 20:51
Igen az lenne a legjobb , van is 60e km-es így alkalom adtán használnám , nem napi szinten , csak sok pénzem nincs rá (2M körül) és nem szeretném ha otthagyna valahol:S Ez érdekes , egyik ismerösöm evo 7 es motort tett a kocsiába és letudta papirozni , azt mondta. És amúgy mivan ha nem papirozom le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!