Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Wankel motor megbizhatósága?

Wankel motor megbizhatósága?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy ezek a wankel motorok mennyire megbizhatók? Egy Rx-8 as beszerzését tervezem , csak sok jót , és sok rosszat hallottam ezekről a motorokról. Mennyi km -ert mennek el kb? Mire kell figyelni ? Pár jó tanács? Esetleg vélemények?

2011. márc. 14. 21:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Hát valahol 100 és 200 ezer kilométer között kinyiffan a motor, de van valahol magyar országon wankel motorokra szakosodott cég/garázs-műhely.
2011. márc. 14. 22:02
 2/21 anonim válasza:

Szép autó, de a motorja egy tragédia :/ Ha elolvasod a népítéleten a bejegyzések, akkor rájössz, hogy átlag kb. 100e km-re vannak tervezve, aztán csere.

Alapvető koncepciójában egyébként jó lenne a wankel (kicsi és erős), csak valami mégsem klappol :) A gyárak nem látnak benne nagy jövőt, és bevallom én sem :) ...szerintem válassz mást.

2011. márc. 15. 01:51
 3/21 anonim ***** válasza:

ha jól tudom a mazda 200.000km-t vállal a wankelre

csak most problémás a beszerzés amiatt a ku*va földrengés miatt

2011. márc. 15. 08:46
 4/21 anonim ***** válasza:
am jók
2011. márc. 15. 08:46
 5/21 A kérdező kommentje:
és akkor 200e km után motorcsere? Az mennyibe kerül? Lehet hogy hülyeséget kérdezek , de más motort belehet tenni( Persze átalakitással) és ha igen mennyibe kerülne a levizsgáztatása/lepapirozása:)
2011. márc. 15. 11:12
 6/21 anonim ***** válasza:
Nagyon megbizhatatlan a motorja ne vedd meg.Nyomaték sincs benne.Vegyél 350Z-t nem bánod meg.Erős,nyomatékos motorja van,gyönyörű hangja és örokéletű.
2011. márc. 15. 12:49
 7/21 anonim ***** válasza:

vagy MX-5

de ha sok pénzem lenne vennék egy alfa 4c-t vagy egy lexus lfa-t :D

2011. márc. 15. 19:36
 8/21 anonim ***** válasza:
Biztos h bele lehet tenni más motort a wankelen kívül de az nemtudod lepapíroztatni semmiképp.H ha találsz egy 50 000 km-estet azt érdemes lenne megvenni h ha nem járnál vele sokat.Hobbi autónak sztem megfelelő meg minden de mindennapos használatra semmiképp.
2011. márc. 15. 20:51
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Kedves 20:51

Igen az lenne a legjobb , van is 60e km-es így alkalom adtán használnám , nem napi szinten , csak sok pénzem nincs rá (2M körül) és nem szeretném ha otthagyna valahol:S Ez érdekes , egyik ismerösöm evo 7 es motort tett a kocsiába és letudta papirozni , azt mondta. És amúgy mivan ha nem papirozom le?

2011. márc. 15. 21:24
 10/21 anonim ***** válasza:
többe kerülne a motorcsere mint amennyit az egész kocsi ér
2011. márc. 15. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!