Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift vagy Daewoo Matiz?

Suzuki Swift vagy Daewoo Matiz?

Figyelt kérdés

Autót szeretnék cserélni és ez a két autó jön szóba pénzügyi elérhetőségben (az ennél is lejjebb kategóriát azért már nem szeretnék), mivel elsődleges cél, hogy ne legyen 7-8 évnél öregebb, ne fogyasszon sokat tehát nem kell bele nagy motor, ezáltal inkább egy két extra legyen benne (klíma stb.).

A kérdés az lenne, hogy tapasztalatok alapján melyik érné meg jobban, mert árban és felszereltségben nagyjából azonos szinten vannak.

2011. márc. 11. 22:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Gondolom valami V6-ra gondolt az előző...
2011. márc. 12. 13:13
 12/31 anonim ***** válasza:
20%
Toyota Yaris, Ford Focus, Mitsubishi Colt, Renault Clio, Nissan Micra, Honda Civic, Toyota Starlet, Toyota Carina, Saab 900
2011. márc. 12. 13:13
 13/31 anonim ***** válasza:
V6-ra a faszomat. Tessék ott van, csak megelőztél.
2011. márc. 12. 13:14
 14/31 A kérdező kommentje:
Érdekes ajánlatok, pont egy Honda Civic-et készülök lecserélni mert túl drága a fenntartása. 1 éve vettem 13 évesen 500ezerért, tehát nem tudom pl 7 éves Civic-et hol kapnék max 600-ért..
2011. márc. 12. 13:52
 15/31 anonim ***** válasza:
8%
Csak azért cseréled le, mert drága a fentartása? Az odáig oké, de helyedben akkor sem járnék olyan szeméttel, mint a Suzuki, hiába akármilyen olcsó. És hát itt igaz is h olcsó húsnak híg a leve.
2011. márc. 12. 13:59
 16/31 A kérdező kommentje:

Igen, mivel városon belül használom, 40-50 km-ekre és erre fölösleges 1.4-es motor és egy öregebb autó, inkább veszek valami kicsit ami 1-2 személynek azért kényelmes viszont könnyebbé teszi az eljutást A-ból B-be.

A Civicet pedig azért vettem mert féligmeddig bele voltam kényszerítve, de most már rájöttem, hogy gazdaságosabb lenne akár egy Suzuki (nem feltétlen Suzuki de esélyes) is arra a célre amire nekem kell még pár évig.

2011. márc. 12. 17:16
 17/31 anonim ***** válasza:
78%
A Suzuki a legjobb autó, azt vegyél ha nem a kocsira szereted költeni a pénzed
2011. márc. 12. 18:14
 18/31 anonim ***** válasza:
Swifttel jól fogsz járni szerintem. Tömeg autó és van hozzá alkatrész olcsón. Ha kell a klíma akkor 1.3mas motor. Ha autópályán is mész 1.3mas motor. Ha városba klíma nélkül dugóban állni akkor 1.0 motor.
2011. márc. 14. 19:41
 19/31 anonim ***** válasza:

Szia.

Egyszer már leírtam de nem árt mégegyszer. Elég szoros kapcsolatban állok a városi tűzoltókkal és ők mondták már több alkalommal, hogy az általad választott autók azok amikhez karamból esetén mentőt nemigen kell hívni. Ami viszont személyes tapasztalat én láttam és javítottam azt a présgépsort ahol a suzukit gyártották, hát barátom a májkrémes doboz vastagabbnak tünt. Tény és való hogy olcsón fenttartható járművek de nekem az életem ennél többet ér.

2011. márc. 14. 20:20
 20/31 anonim ***** válasza:
Ha jól láttam akkor olyan 500 körűl szánsz rá. Érdemes még a 10 éve körüli Seatok Ibizákat Cordobakat is megnézni. 2000 utániak is vannak ilyen áron. Alkatrész sem drága és nem kell neki mindenből a gyári. Ezekből is sok rohangál és ott van még az Ibizahoz a Polo a Cordobahoz a Polo Classic alkatrész forrásnak.
2011. márc. 14. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!