Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes megvenni ezt az Audit?

Érdemes megvenni ezt az Audit?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 11. 17:48
 1/10 T5- ***** válasza:

Nem.

Nem mintha nem szeretném a 80-as Audit, de ezt a konkrét szivart nem.

Először is kereskedő. Aki vásárolt már neppertől az menekül előlük, ha olyan autót lát.

Ez az 1.6-os szívódízel amivel szerelve van, ez egy halál. Harmat gyenge, a hangja olyan mint egy traktoré, és műszakilag sem egy világ csodája. 26. évét tapossa a motor, szerintem biztos, hogy már 500.000 km felett van (természetesen tekert), és feltűnő, hogy frissen van mosva a motortér.

Ez az 5 literes fogyasztás meg nevetséges.

A váltógombb nem a sajátja, gondolom szétmállott, a kormány tükörfényes, a pedálról nincs kép, gondolom nem véletlen.

A fényezés hibás a motorháztetőn, fel van mattúlva, a paszta sem segített rajta.

A lökösök és a sárvédő gumi, lökhárító spray-vel lett lefújva. A hátsó sárvédőív már "javítva" (kendácsolva) volt, az illesztéseken viszont nem találok kivetni valót.

Ki van sminkelve, de egyébként elég bontó szökevény hangulata van.

Ha mégis mégy, akkor rángatsd meg, nézz alá, a motorját is nézd meg nagyon kritikusan, és nézd meg minden elektronika működik-e benne, de szerinem keress másikat, nem baj, ha nincs kozmetikázva.

2011. márc. 11. 18:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Én megvenném ha tényleg jó állagú. 5liter az tényleg 5 liter, egyszerű szívódízel minimális alkatrészárakkal, mivel 85-ös, ezért köthető rá youngtimer biztosítás, ami évi kb 10e ft, le adó is kevés rá...Ami miatt gondolkodóba esnék az a 4es váltó(+ ha valami olyan derül ki a helyszínen)
2011. márc. 11. 18:13
 3/10 anonim ***** válasza:
ja és indokolatlanul soknak tartom azt a sok gázolajszűrőt(?) a rendszerbe
2011. márc. 11. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:
a 100as audit nevezik szivarnak szintén a 80-as évekből, és kajak 5 litert eszik, nekem is ilyen van :D
2011. márc. 11. 18:16
 5/10 T5- ***** válasza:

Én hallottam már szivart 80-asra de igazad van, hogy főleg a 100-ra 200-ra mondják. Bocs.

Ha tényleg 5 liter, akkor az jó, bár ismerős azt mondta, neki a 80CC-je ezzel az 54 lovas motorral 6-7.5-et éget.

2011. márc. 11. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Én azt mondom ha jó karban van meglehet venni,azért van olyan 10 éves autó ami sokkal rosszabb.Minden esetre átvizsgáltatod.
2011. márc. 11. 19:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha ezt megveszed az annyi mintha kidobnád azt a pénzt az ablakon vagy rosszabb, sőt az átírás meg mindenféle adók meg hülyeségek miatt már közel félmilliónál fog tartani.

Nem értem az embereket, miért akar valaki 200-300e ért audit, bmwt mercedest venni? Ennyiért még az ősrégi swiftek közül is csak egy lestrapáltat kapsz nehogy azt hidd hogy ez különb, ahogy szokták mondani a papír mindent elvisel, lehet róla jókat írni meg szépen lefényképezni de ha megveszed akkor használni is kéne és nem mindig a szerelőnél álldogálni.

2011. márc. 11. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:
lkudj belőle egy 30-at, ha amúgy jó állapotú, akkor megéri (a képeknek ne higgy, nézd meg élőben). Nekem is ugyanilyen korú autóm van, ha megadod neki amit kell akkor még elketyeg jó ideig.
2011. márc. 11. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:
*alkudj
2011. márc. 11. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem még ingyen se kéne.Ilyen autó már csak bajnak jó(Öreg,ritka,csúnya,alkatrész se olcsó).Gyüjts még egy kicsit ás vegyél legalább 3-as golfot ibizát vagy valami hasonlót,normális állapotba.
2011. márc. 11. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!