Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 200cc-250cc-is motort 50cc...

200cc-250cc-is motort 50cc papírral?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Tud valai ilyen oldalt vagy akármit ahol ilyeneket lehet nézni?
2011. márc. 9. 07:56
 1/9 anonim ***** válasza:
max 125cm3-t tudsz venni 50cm3 papirral!!látja a rendör is hogy kicsit nagy!!
2011. márc. 9. 08:40
 2/9 anonim ***** válasza:

baromság.

egy nagytestű robogó simán lehet 250 es is...kutya nem mondja meg róla kívülről, főleg, hogy a burkolat alatt van az egész moci. Főleg ha ugyanazt a típust 50 es mocivl is gyártják, akkor meg nyert ügy.

Max a hangja, meg a menetteljesítmény buktathat le, de még azse nagyon, főleg, ha mókolt kipufogóval mész.

2011. márc. 9. 08:52
 3/9 DannyZuko ***** válasza:
aha. a rendőrök meg hülyék? Már bocsi, de a rendőr azon kívül, hogy lefoglalhatja, berendelheti hatósági műszakira és ott simán bukik a mutatvány. az még elmegy, hogy egy 50es blokkra ráteszel egy 70es hengert, az is, hogy szerzel egy 80 Le-s motort 25kw-os papírokkal. egy rendőr sem olyan lüke, hogy megegye neked, hogy egy 250es 50ccm-es. Szerinted nekik ezeket nem tanítják? csak azt, hogy kell kalinpálni a kereszteződésben?
2011. márc. 9. 09:20
 4/9 anonim ***** válasza:
09:20 jol irja!!
2011. márc. 9. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Én megnézném, hogy 10ből hány rendőrnek lenne gyanús mondjuk egy 180as vagy 200as runner. Amit írtatok, hogy 70es henger nem észrevehető, azmeg baromság. Persze nem a hengert veszi észre, csak ahhoz már illik szerezni egy jobbfajta kipufogót is, hogy ki tudd használni, annak meg már elégkomoly hangja van. Én tudom, mert közlekedtem 70es géppel egy ideig, és eléggé a rendőrök kedvencei voltam. Havert meg a 180as runnerrel sosem állították meg.
2011. márc. 9. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:

oszt mekkora erre az esély mégis?

én még egyetlen iylen esetről se hallottam, hogy lefoglaltak egy mocit meg iylenek...

fóleg robeszokat, meg simsont, ugyan má....

az egy dolog hogy a 250 es rmz vel elkapnak ,de az nem is 50 esnek néz ki...

2011. márc. 9. 14:18
 7/9 haverka ***** válasza:
a runneres péda nagyon jó:D:D
2011. márc. 9. 19:42
 8/9 anonim ***** válasza:
50-es papír mit jelent? Azt, hogy segédmotor adásvételi? Hát az meg okirat-hamisítás! Nem a megfelelő adat van feltüntetve!
2011. márc. 10. 12:47
 9/9 haverka ***** válasza:
+ az smkp biztosítás hamisítása
2011. márc. 11. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!