Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy csinálják meg, hogy pl....

Hogy csinálják meg, hogy pl. : egy 80 cm3 -es motort 50 cm3 -es papírral adják el?

Figyelt kérdés
Ha a rendőr megállítana vele észrevenné e? Ha észrevenné mennyire büntetne meg?
2010. okt. 11. 18:42
 1/7 A kérdező kommentje:
*Ha a rendőr megállítana vele észrevenné?
2010. okt. 11. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
ha szemfüles a rendőr úr akkor igen a hangjából és a felépítéséből. de a nagy része sz.rik rá, az érdekli van e jogsid és motorról papírok amibe le van írva a vázszám meg stb. és cső. persze ha egy buzgó kap el akkor már más ügy. meg (főleg a Dunántúlon) elvileg van olyan szerkezetük amin ki tudják pörgetni. na hát ilyet keleten ne keress a rendőröknél:D
2010. okt. 11. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen igen... néha előny a csöves oldalon lakni :D (J-N-SZ megyei vagyok 125/50 motorral)

80ast még annyira nemis lehet észrevenni a 125/50 neccesebb már.

2010. okt. 11. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
ismerősöm már közel 4éve úgy megy itt Szabolcs megyében, hogy 125ös mocija 50re van rögzítve:D igaz ha elkapnák nagyot szopna. sztem pénzbírság és a jogist bevonnák egy időre (bár az M-esért nem kár, de kicsit már rossz ha úgy kell menned kocsira vagy nagymotorra a vizsgát tenni, hogy az oktató meg a többi úgy áll hozzád, hogy az előzőt bevonták:D)
2010. okt. 11. 21:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Szabolcsi vagyok én is :D és "B" kategóriás jogosítvánnyal akarok egy 125 cm3 -es motort aminek 50 cm3 -es a papírja.

Jobban járnék ha levizsgáznék 125-ből?

2010. okt. 12. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
hát figy, lehet jobban járnál:D ismerősömnek is folyton mondom, hogy csinálja meg, mert hidd ha el sem kapnak nem élvezed a motorozást attól, hogy folyton azon aggódsz, hogy most éppen elkapnak-e:D a 125-ös vezetéséhez A1-es kell, 60ért (plusz mínusz pár ezer) csinálhatsz egyet:D ennyit megér a motorozás élménye:D
2010. okt. 12. 19:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Oké, van benne vmi.

Köszönöm a válaszokat!

2010. okt. 13. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!