Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik a valaha...

Szerintetek melyik a valaha gyártott legjobb autó?

Figyelt kérdés
Most midnent egybevéve minőség,megbizhatóság midne ja és vegyétek figyelembe azért az árakat is tehát itt msot nem ilyen Ferarikra meg Bugatti Veyronokra gondolok.Az én véleményem szerint az örök és elpusztithatatlan W124es merci.
2011. márc. 7. 23:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is osztom a w124-et(Y) nem sok autó megy el 1 millió km-t úgy, hogy nem kell megbontani a motorját! vagy talán mégegy ilyen nincs is...
2011. ápr. 4. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:

hát azért,ide sorolnám az autónkat is..

opel omega A caravan

eddig egyszer volt az hogy megállt..apám feledékenysége miatt(vezérműszíj csere 12500ft)

10év alatt semmi olyan hibája nem volt...rozsdásodása tipus hiba...annak ellenére jó..

eddig 236ezer km van benne,bontatlan motor és váltó...

2011. ápr. 4. 17:38
 13/16 anonim válasza:
74%

Csodálkozok, hogy a 2107-es Lada nincs itt!

Szerintem ő az aki a legjobb! Sajnos a köztudatba nem így épült be, pedig szerintem, ha a két új autót egymás mellé állítanánk ( Lada-Merci ) és azonos körülmények között használnák egy jódarabig, értemitt esőben, fagyban, természetesen olajcserék, egyéb kötelező dolgok mellett a Lada lenne fölényben.

2011. ápr. 4. 20:03
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Jó autó a Lada, de megbízhatóság tekintetében inkább a 2101est mondanám, azmég majdnem fiat, míg a kockáknál már variáltak az oroszok. Nagyon szeretem őket(nekem is az van:D) de futásteljesítményben messze nemtudna annyit mint egy szívódiesel merci. Amúgy ha már merci akkor én nem a 124est hanem a 123ast vagy a 126ost mondanám.
2011. ápr. 4. 20:07
 15/16 anonim ***** válasza:

W123 vagy W124-es Merci, dízel motorral. Elpusztíthatatlanok! Kényelmesek, biztonságosak. Egyszóval jók.

Zsigulit is meg említhetjük még, nem azt mondom hogy nem kell javítani, de 2 szerszámmal szétszeded és össze rakod.

Vagy még a Fiat Tipo 1.7TD esetleg. Ha karban van tartva, sokat kibír.

2011. ápr. 4. 22:30
 16/16 anonim válasza:
ez nehéz kérdés! ki mit tart fontosnak egy autónál?! ha nem a luxus kategóriára gondolok,és mondjuk 10millióig kellene választanom(új ár),és olyan szempontokat nézek mint a külső,teljesítmény,megbízhatóság,és emellett a fogyasztás akkor Honda s2000! igaz csak 2üléses. vagy civic typer ep3. német autóknál (bár az már drágább) Audi s3 tfsi 2.0turbo 265le(nem a fos 1.8 turbó)! Bmw cupé 3.0 turbóval szimpatizálok.itt viszont ha vmi gond van,akkor nem mélyen a zsebbe kell nyúlni! dieselbe a Mercik nagyon jók...Olasz és Francia autót nem vennék!ami még elmegy közülük a Renault rs turbó. egy biztos, ha 2000cm3 alatt kellene benzines autót választani akkor csak is Japánt vennék,azon belül is a vtec motort,ami minden idők legjobb szívó motorja!
2012. júl. 1. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!