Melyik benzinkúton kapható a legminőségibb benzin?
Arra gondolok, hogy különböző benzinkutakon más és más minőségű benzin kapható, ami ugye a fogyasztáson és hosszú távon az autó motorikus állapotán is nyomot hagyhat.
A kérdés tehát az lenne hogy melyik a legminőségibb? (pl: Shell, OMW, MOL, GP, Agip stb ...)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Hát nekem pont a határ melletti omv nem jött be. Sokat eszik belőle, erőtlen lesz a kocsi tőle. Még a metrós benzintől is fürgébb, ha lehet ott tankolok mindig.
Saját tapasztalat alapján kétségtelenül a Shell a legjobb, bár azt jó árba mérik is..
Avia-val többet tudok menni mint a shell-el.
magán kútnál 2x tankoltam, azt is bánom.
Omv-t nem próbáltam, mol-t sem...
előtted szóló vagyok, mol-t is és omw-t is kipróbáltam, mol 100 és az omw 95 jött be eddig a legjobban
100-as az teljesítmény fogyasztás arányba a legjobb, omw meg ha tatásan nyomom akkor a fogyasztásban :)
4.5-öt fogyaszt úgy 100-on a suzukim.
az lenne a legjobb ha 2 tankos lenne és egy kapcsolóval át tudnám váltani a 2 különböző üzemanyagot.
pl omw 95-öst vennék minden napokra, versenybenzint (mol 100, 102 alkoholos keverékek stb) meg mikor ki akarom rúgni :D
szerintem még anyagilag is jobban járnék, mert pl ha omw-t kirúgom mint állat akkor azzal nagyon sokat fogyaszt és teljesítménybe meg nem látszódik meg.Érdekes jelenség.
Amit elfelejtenek kiírni, hogy az adott üzemanyagoknak mennyi a kalóriája, mindjárt máshogy hangzana az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!