Mikor jön meg a jogsi? Pénteken voltam az okmány hivatalban, ahol azt mondták egy héten belül kiküldik. De mikor szerintetek? Annyira fel vagyok pörögve.
Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 22:21
11/24 anonim 

válasza:

Ez hülyeség. Én nap után már mehettem be érte. Azt mondták így jobban járok, mert ha lusta vagyok és várok a kipostázásig, az beletelik másfél hétbe kb. Én meg persze h bementem, faszom akart bkvézni
13/24 A kérdező kommentje:
hát akkor velem jól kicsesztek. pedig én is beakartam menni direkt, de persze azt mondták hogy mind egy hogy bemegyek e, vagy kipostázzák, ugyanis a gyár postáz, és vagy hozzájuk, vagy hozzánk. vagy te oda mentél közvetlenül ahol gyártják? nem az okmány irodába?
2011. márc. 6. 13:50
14/24 anonim 

válasza:

Nekem kereken 1 hét volt míg kiküldték. (Debrecen)
15/24 anonim 

válasza:

Dehogy, az okmányirodába mentem. Csak az központi volt, tudod? Azt mondta a nő, hogy ott írtó gyorsak, ha nem a postázást választom, hanem bemegyek, emiatt 2 nap és tényleg. Lehet te sima okmányirodába mentél. Csak a központi ilyen gyors. Aztán lehet ott is csinálják akkor, mivel központi, ezt már nem tudom sajnos.
16/24 A kérdező kommentje:
pontosan melyik volt ez az okmány iroda?
2011. márc. 6. 21:50
17/24 anonim 

válasza:

Én kedd délután csináltattam, és következő hétfőre már megjött postán.
Központi Okmányiroda
18/24 anonim 

válasza:

13. kerület Visegrádi u. 110-112.
19/24 A kérdező kommentje:
én is ugyan oda mentem, és mégis, nekem ezt mondta a hölgy...
2011. márc. 7. 16:57
20/24 anonim 

válasza:

Nem értem a dolgot, de mindegy is most már. Várd ki azt a pár napot. Bár tudom iszonyú soknak tűnik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!