Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kartergáz visszavezető csőbe víz?

Kartergáz visszavezető csőbe víz?

Figyelt kérdés
Tapasztaltál már ilyet? A cső egyik vége a szelepfedélbe megy ahol víz nem lehet. A másik vége a levegőszűrőbe ami igen kacskaringós és szivacs is van benne. Víz ott sem lehet. Akkor hogy került az ezeket összekötő csőbe víz? Ennyi kondenzvíz??nem hiszem!! 30 km alatt ennyi víz??? nem valószínű!!! Nem hengerfejes!!!
2011. márc. 4. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne a csőbe víz? Nekem van egy kartergáz lecsapatóm a csövön egy hosszabb ut alatt föleg ilyenkor télen egy fél centes mennyiségű vízet szokott leválasztani és nekem sem esszi a vizet sosem kell utántölteni. Arra nem gondoltál hogy ilyenkor elég sok a vízpára a levegőben és az kicsapódik?
2011. márc. 4. 19:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Ohh. Igazad van! Akkor nekem is elég lenne 1 hónapban 1x kb. ( télen sűrűbben) levenni a csövet és kiengedni a vizet? Köszönöm a válaszod!
2011. márc. 4. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Elvileg nem kéne levened ha gyári a rendszer miközben jár a motor annak pára formályában ujra vissza kéne szívnija az olajat elégetni a vizet meg lassan kipufogni de ahogy te gondolod ki is öntheted rendszeresen.
2011. márc. 4. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!