300 ezerért suzuki swift vagy opel corsa b?
Figyelt kérdés
sajnos csak 300 ezer körülire futná.
csoró egyetemista vagyok... egyenlőre:D
2011. febr. 27. 23:16
1/9 anonim válasza:
Opelra szavazok. /Nekem is az van, igaz, én csóró GYES-en lévő anyuka vagyok, de a családi autónk is német:-)))/
2/9 anonim válasza:
Attól függ milyen állapotú
Suzuki: Kicsit több az esélyed meghalni benne, mint a corsában, viszont olcsóbb az alkatrész és majdnem biztos, hogy fiatalabb is.
Én a suzukit választanám. Kezdésnek tökéletes.
3/9 anonim válasza:
A suzuki swift nem egy menő autó,valami miatt hajlamosak az emberek lenézni.Pedig nagyon jó a motorja,öregebb autók is jól fogyasztanak és nem füstölnek egyáltalán,meghibásodni sem szoktak.Nem rozsdásodnak.Egyedüli hibájuk,hogy gyenge anyagból van a karosszériája,balesetezni nem kell vele.No,de mással se. Az Opel(ami ugye sose kop el),többet fogyaszt,már az 5-6 éves autók is fűstölnek,és ha elromlik(ez se nagyon szokott)az alkatrész hozzá egy vagyon.Nekünk van egy Suzuki Swiftünk-l4 éves,ezzel járunk mindennap,és van egy 6 éves Opel Astránk,amit,mivel újonnan vettünk hitellel,igyekszünk kímélni.Nem is tudnánk mindennap az Opellel járni,mert sokkal többet fogyaszt,és ugye a gépkocsikopás stb.Az Opel előnye azon kívül,hogy elegánsabb,az,hogy kényelmesebb,és az utastér halkabb.Én a helyedben a suzukit venném meg,jól nyúzható.
4/9 anonim válasza:
Inkább a Suzuki. Objektív autóbu.zi vagyok, J-s Astrát, Insigniát vennék. Így talán hitelesebb a hozzászólásom. :)
5/9 anonim válasza:
300-ért nagyon lepukkant szétrohadt opelt kapsz. A presztizst, mint tudjuk meg kell fizetni. Én a suzukira szavazok.
6/9 anonim válasza:
Szétrohadt B Corsa ? Mutassatok már legalább egyet,de ne olyat,ami már rommá volt törve és javítást követően kezdett rohadni.
7/9 anonim válasza:
9.23-nak igaza van ! Ha egy opel 300,ott valami gyanús !
Kecskeméten 2-235 között olyan banki visszavett Suzikat láttam,csak néztem ! Nem kell senkinek/nekem sem/,mert Suzuki,de egy 2003 tavaszi,130e km-rel...mire a tied lesz,megáll picit 300 fölött átíratva,2év műszakival,hozzá nem kell nyúlni utána...és ezek már nem az első,vékonyak,mint a '90 évelei-közepiek.
8/9 anonim válasza:
Kecsón visszavett autókat már csak a kiskőrösi úton találhatsz. Ott egy normál állagú megkímélt,de lefoglalt autó a telepre történő beállás előtt megtalálja az új gazdáját !
9/9 anonim válasza:
suzi! Ez egyértelmű! 1.3 asat! Megbízható, olcsó. Kb 5,8 as fogyasztás 100km en, meg szerethető autó! Ha vigyázol rá 10 év mulva is csak tankolod. Lehet törik, de nem azért veszed. Amúgy ha szerencsés vagy ebbe se lesz bajod. Egy haver 90nel szedett ki két fát meg egy kőkerítést. Egy karcolás nem lett a srácon. 99es swiftel. Ha nem vagy szerencsés akkor egy komolyabb autóval is meghalsz akár egy ilyennél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!