Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet lökhárító sablont...

Hogyan lehet lökhárító sablont csinálni az autóhoz?

Figyelt kérdés
egyedi tuningot akarok,de nem tudom hogy kezdjem el.
2009. febr. 15. 13:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Először is kell hozzá kézügyesség. Jó sok. Utána keresni kell valami olyan anyagot, amit könnyen lehet formázni, de kellően merev ahhoz, hogy a mintát le lehessen róla venni. A PUR-hab nekem tökéletesen bejött (igaz, lökhárítókra még nem próbáltam, hallottam már a nikecellről is, mint erre alkalmas anyagról. Ebből kell kifaragni a kívánt mintát (mindkettő vágható késsel, illetve csiszolható), így kell kialakítani a sablont. Ha tudsz szerezni valahonnan egy bontott lökhárítótartót, az nagy segítség, mert arra ráerősítve tudod alakítani a sablont a karosszériához, nem kell még egy ember, aki tartja, míg megnézed, illeszkedik-e a helyére és nem takar el egyetlen hűtőnyílást, vonószemet sem.
2009. febr. 15. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!