Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ezt érdemes lenne...

Szerintetek ezt érdemes lenne megvenni?

Figyelt kérdés

Ár/érték arányra gondolok elsősorban.

[link]

2011. febr. 23. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ebbe a mociba csak annyi a jó, hogy szép, és nem kétütemű,hanem 4. De amúgy baromi gyenge, és nagyon pici. Melléraktunk egy Malaguti F12őt(50cm3) és sokkal szélesebb volt, gumik is kb egy "vastagságúak". Ez lányoknak való kezdőmotor csak.
2011. febr. 23. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy inkább egy ilyet mint 2t! Az tankolhatod orrba szájba( tapasztalat) Egy 2t 125-ös megeszi a 6L egy 4t 125ös meg 3-at. Nyomatékos mivel 4t. Végsebessége valóban nem eget rengető. 120-130 km/h a max. 90 az utazója. Hamar megfogod unni az tény , de kezdő motornak tökéletes. És nem olyan bizonytalan mint egy 2t. Mondjuk az a 14 Le kevésnek tűnik. Az én 125-ös 4t Aprilia leonardóm 16 Le. Ha kezdő vagy és szeretnél túrázgatni akkor csak ajánlani tudom ugyanis kényelmes , keveset "zabáló" gépezet. De pár év és kinövöd. Ez biztosan így lesz. De gondolom pár év múlva úgyis nagyobbat szeretnél ... A neve is ott van a toppon. Hondával nincs gond. Főleg hogy alig van benne 10 000 km. Ajánlom!
2011. febr. 23. 16:17
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieket!
2011. febr. 28. 21:57
 4/6 Róka88 válasza:
:D ne hasonlítsátok már össze 1 robogóval :D persze h. más a testmérete .. ez 1 jó motor... aki azt írja h. ne vedd meg az csak irigykedik.. ha van rá pénzed és tetszik akkor hajráá és jó a fogyásztása .. (nekem is volt ilyen repsolom) csak 250-es de a 125-ös is kur.vajó
2011. márc. 1. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze mindegyik jó,csak a zsebed ahogy engedi.
2011. márc. 1. 18:41
 6/6 POciCi ***** válasza:
420.000 Ft-ért még a hülyének is megéri :D
2011. márc. 1. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!