Milyen használt autót vennétek kb.1 millió Ft-ból?
Nem értem azok minek válaszolnak, akik a kérdést sem érteik! Ki a francot érdekel, hogy miben ülsz büszkén, a kérdés nem ez volt!!! Bocsánat.
Szóval: 1 milláért nagyon sok jó autót tudnék venni. Azt döntsd el, hogy benzin vagy diesel; kis fogyasztású városban rohangászós kell, vagy nagyobb családi. Nekem az a legfontosabb 1. ne fogyasszon sokat, 2. ne legyen drága a szervizelése, 3. kényelmesen elférjünk benne. Volt Octáviám 1.6 8V. Nagyon megbízható, kis fogyasztású és fenntartási költségű autó volt. Volt Espace 98' 2.2D, sajnos kifogtunk egy külföldről behozottat, sok km-rel. Valójában nem voltak nagy gondok vele, használtságából adódóan kezdett mindenhol zörögni és féltünk, hogy mikor adja fel, így hát eladtuk, de nem volt vele jelentős gond. Ignis 1.3 GLX városban rengeteget evett, nem használtuk sokáig. vwGolf II 1.6 benzin. Rohangászós autónak volt, olcsó volt javítani, de mindig volt vele valami kis probléma. A telet utálta nagyon a karbi. Látható, hogy márkától függetlenül válogattunk, próbáltuk azt az egy kiszemelt darabot jól megnézni. Ha most lenne 1 millám az alábbiak közül válogatnék: Laguna I. 2.0 benzines, Ford Focus 2002 év< csak 1.6 benzin, Octávia 1.6 8V. Ha van jó és megbízható szerelőd kérdezd meg milyen kocsikat visznek hozzá a legritkábban :-). Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!