Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használt autót vennétek...

Milyen használt autót vennétek kb.1 millió Ft-ból?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 20:46
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:

[link]

Én ettől a kereskedéstől vásároltam.

Fiatalok és csak a jót veszik és adják.

Nagyon kedvesek és barátságosak!!

2011. febr. 24. 15:11
 22/35 sodamiracle válasza:
Szerintem Opel Astra G vagy Skoda Octavia
2011. febr. 24. 23:25
 23/35 anonim válasza:
Vegyél Trabantot! Nincs is annál jobb kocsi. Nekem is az van. :)
2011. febr. 25. 08:41
 24/35 anonim ***** válasza:
skoda. ha az északi határ közelében élsz, szlotákiából filléres költségen kapsz hozzá bontott alkatrészt
2011. febr. 25. 10:31
 25/35 anonim válasza:

Szia!Én ajánlom a skodát,motorikusan nagyon jók,megbízható .Nem mellékes,hogy audi motor van benne.Nekem skoda fábia classic van 1,3-as ,kicsi a motorja ugyan de bizony szedi a "lábát".

Na meg a kismotor súlyadó mértékénél sem utolsó szempont.nem fogyaszt sokat sem,úgy 5-6 litert.

2011. febr. 26. 12:59
 26/35 peti4000 válasza:

Üdv!

Japán és német kocsik általában megbízhatók, persze mindkettőből kifogható jobb és rosszabb állapotú is, ezt az ára általában jól tükrözi.

Nekem egy Seat Ibizám van és kicsit lehet, hogy elfogult vagyok, de a Seat típusai tetszenek legjobban plusz megbízhatóság terén kb egyenlő a VW-el mivel egy konszern.

Nem foglalok állást, de van egy mondás, hogy mit ne vegyél:

" a három F : Ford, Fiat, Francia (Renault, Peugeot, Citroen stb...)"

Nem akarok senkit megbántani de rengeteg autószerelőtől hallottam ezt, viszont tapasztalatom nincs ezekről.

2011. febr. 26. 18:28
 27/35 Faxmalac válasza:
Ford Fiesta 1.4 TDCi jó kis gép, keveset eszik, megy is. 1 milláért 5-6 éveset kapsz. Üdv !
2011. febr. 27. 08:16
 28/35 anonim válasza:
Kizárólag öreg, de jó karban lévő dízelmercit. 1 millióért már kapsz 170-180 ezer kilométerest. Ezeknek a motorjába 4-500 ezer km bele lehet tenni, és a kaszni, futóművek 3-4 motort is túlélnek.
2011. febr. 27. 08:26
 29/35 anonim válasza:
Úgy gondolom h pont olyan emberek szidják mint a VW golfot mint a suzukikat akiknek talán még egy szakadt zsiguliuk sincs. Vagy csak irigységből szidják a Golfokat. Igenis a VW Golfok nagyon jó autók nem véletlenül kerül annyiba amennyibe mert a kényelmet és a biztonságot ki kell fizetni. -> Mindez tapasztalat Nekem is egy VW 5-ös Golfpm van ráadásul van a csalódba még egy Suzuki is azokat viszont egyszerűen nem lehet tönkre tenni. -----Egyértelmű hogy 1 millióból 5-ös Golfot nem tudsz venni de szerintem a 4-es is nagyon jó igaz 1 millió körül csak nagyon alapot kapsz vagy nagyon sok kilométerrel.
2011. febr. 27. 11:39
 30/35 anonim válasza:
Trabantot. Eléggé béna de lehet hogy tudtok venni 2 is. attól függ hogy mennyibe kerül.
2011. febr. 27. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!