Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használt autót vennétek...

Milyen használt autót vennétek kb.1 millió Ft-ból?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 20:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Ha jó kocsit akarsz akkor a mercit, audit, bmwt, VW-t felejtsd el, de szóba jöhet egy Ford Focus vagy Japánból akármilyen
2011. febr. 22. 21:13
 12/35 anonim ***** válasza:
Honda Legend 3.2 V6 benzin
2011. febr. 22. 21:13
 13/35 anonim ***** válasza:
0%

"VW tulajok szokták írni hogy VW-t nem vegyenek mert túl vannak árazva, sokszor mennek tönkre és drága hozzá az alkatrész és millió alatt csak sokat futottat vagy olyat találsz ami volt törve."

Ezt gőzöm sincs, hogy hol álmodtad. Én jártas vagyok VW ügyekben, és mindenki lájkolja is a termékeit. És egy dolgot azért hozzátennék:

A VW nem véletlenül gyártotta le nemrég a 111 111 111-edik autóját...

2011. febr. 22. 21:14
 14/35 anonim ***** válasza:

opel

tapasztalat

2011. febr. 22. 21:17
 15/35 anonim ***** válasza:
Nem rossz a VW, ha új, de viszont ha 1 milliót szánsz rá sokkal valószínűbb hogy valami szart kifogsz és átkozhatod majd.
2011. febr. 22. 21:17
 16/35 anonim ***** válasza:

"Milyen használt autót vennétek kb.1 millió Ft-ból?"

A helyes válasz: Olyat ami nekem tetszik! Látható mekkora háború alakult ki Suzuki vs. VW, japán vs. német vonalon már most, én viszont azt mondom hogy mindenki olyan autót vegyen ami saját ízlésének megfelel. Én ülök benne, én tartom el, én pénzemből. Innentől kezdve nekem tökmindegy mások mit gondolnak róla meg minek hordják le az autómat, ha egyszer én szeretem azt. Szóval visszatérve a kérdésedre kedves kédező én egy 306-os Peugeot cabriót vennék, bár gondolom nem erre voltál kiváncsi, hanem arra hogy neked mit ajánlanak. Olyat amilyet szeretnél, az elvárásaidnak megfelel, vehetsz kisthehertől kezdve terepjárón át kisautóig akármit.

2011. febr. 22. 22:21
 17/35 anonim ***** válasza:
valami japán kocsit néznék ki:)
2011. febr. 23. 02:36
 18/35 anonim válasza:
Nekem korábban VW Passatom volt, 97-es évjárat. Motorikusan jó, de a futóműve, meg egyéb alkatrészek mindig kivoltak. Rengeteg pénzbe kerültek az alkatrészek, meg a szervíz. Tavaly totálkárosra törtem, a töréstesztjét így én magam csináltam. Erre azt mondhatom, hogy kiváló. Senki nem hitte, hogy bárki is élve szállt ki abból az autóból. Fél éve Seatom van - gyors le is kopogom-, de semmi bajom nincs vele. Oké, nem egy VW a külseje, de megbízhatónak tűnik és eddig nem kellett rá költenem.
2011. febr. 23. 09:35
 19/35 anonim ***** válasza:
Lexus LS 400
2011. febr. 23. 15:02
 20/35 anonim válasza:

Hát 1 millió...nehéz kérdés...az biztos,hogy az eddigi hozzászólóknak igazuk volt! (mármint mindenkinek megvan a maga igaza)valamelyik típus megbízhatóbb,a másik értékállóbb,a harmadik meg szebb,stb....leginkább olyat vegyél ami neked tetszik,szívesen ülsz bele és jól érzed magad benne. Azért egy kb.6-10 éves autóhoz nagy ,nagy szerencse kell!! 1-2 apró dologra oda kell figyelni:mennyire volt törve (ha volt),motor állapota,futómű állapota. Ha nem nagyon értesz az autókhoz,akkor vigyél magaddal olyat aki ért hozzá... (nehogy fordítva süljön el,valóban értsen hozzá)

Remélem segíthettem a hozzászólásommal,leld örömödet a lelendő autódba!

2011. febr. 24. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!