Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen konszolidált hangzású...

Milyen konszolidált hangzású sport kipufogó dobot ajánlanátok G astrámra?

Figyelt kérdés
Paragi típusdobban gondolkodom, de nyitott vagyok az új véleményetekre. Köszi
2011. febr. 21. 19:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
és mindez milyen áron?
2011. febr. 28. 17:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Garantáltan nem annyi mint a GM-es dob. 3x annyi mivel saválló!
2011. febr. 28. 19:10
 13/19 anonim válasza:
[link] itt vannak konkrét árak.
2011. márc. 1. 20:56
 14/19 anonim válasza:
de a supersprint termékek kb. 50 ezerért kaphatók opel astra g re. ( a fenti link nem supersprint kipufogókat tartalmaz)
2011. márc. 1. 20:58
 15/19 A kérdező kommentje:

[link]

erre találtam rá: Sportdob Opel Astra-G nagyovál Paragi

19.000ft, szállítással együtt 20.000ért megkapom egy év garanciával. Nem hiszem, hogy 50.000 forintot költenék egy kipufogóra, plusz ha sportleömlőt, gázgyorsítót, stb-t is vennék, bele kerülne egy-két százezerbe.

Csak annyit akarok, hogy végre legyen dob az autómon, nem ölnék bele sok pénzt.

Köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 2. 15:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem itt szó nincs korrózióról rohadásról drága gyári dobokról. Egyszerűen te eldöntötted,hogy figyelemfelkeltő dobot akarsz a szekér alá és kész. Csak a gond kizárólag a zsetonnal van,mivel a minőségi tartós cucc 50rugó a kisipari tuningosnak mondott pedig 20rugó,ami ugyanúgy két év elteltével még jobban fog rohadni mint hinnéd. Szted miért csak egy év garit adnak erre ugyan? Pont ezért,mert nem KO anyagból van!
2011. márc. 2. 16:11
 17/19 Gunirs50 válasza:
Szia!Nekem is G astrám van 1.6 os.3 éve vettem rá Paragi-t és most rohadt le róla.Szép volt a hangja,de hulladék.A vég leszakadt róla a hátfal lemezzel együtt,a belső perforált cső pedig szétporladt.A gyárit tettem vissza,az már 12 éves,de elmegy még egy darabig.Ne sajnáld rá és vegyél rozsda mentest. :)
2013. okt. 29. 17:52
 18/19 anonim válasza:
Pagari kipufogót ne vegyetek. Nagyon gagyi. Drágább komolyabb mindenképp megéri.
2015. máj. 4. 16:48
 19/19 anonim válasza:
Nyugodtan vegyetek Paragit!Semmi gond vele.Több éve van fent,és sehol a egy rozsda.Egy kis 1.4-es autómra vettem egy duplacsöves Paragit,nem bántam meg,igaz,nem az volt a célom hogy a harmadik utcában hallják hogy jövök,hanem hogy finom szolid mély hangja legyen,és esztétikailag is feldobja a hátulját a szekeremnek.
2017. márc. 19. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!