Honnan lehetne megtudni erről a lámpáról minél többet? Netes áruházban láttam, úgy hirdetik, h 10es átmérővel. Nekem több információra lenne szükségem. Mekkora az üveg átmérője? Stb.
2011. febr. 20. 07:22
1/4 anonim válasza:
Tescoban, Auchanban megtalálod.
2/4 anonim válasza:
a teszkós osanos cuccokról neten sose lehet találni semmit. egyszer mikor még egyáltalán nem értettem a bringákhoz és egyáltalán nem voltam tisztába vele, hogy az ilyen nagyker bringák enyhén szólva trágyalékok (5-6éve) itt akartam venni egy biciklit. rákerestem neten és semmit nem találtam. vagyis behozta a tesco oldalát. na de teljesen fölöslegesen tépem a szám, mert ezt a ködlámpát megtaláltam most perpill: [link]
3/4 anonim válasza:
Szúrófényű ködlámpa. Nem teríti a fényt(H3), mint egy H4-es refiizzó. Ködben, magasra felszerelve nem jó. Nekem is hasonló volt,ködben lefele szoktam dönteni, így még a nagyobb kavicsokat is időben észrevettem, igaz nekem 100-os izzók voltak benne...
4/4 A kérdező kommentje:
Tescoba nincs ilyen lámpa, auchan messze van tőlem.
Köszi a linket, de ennyit én is találtam róla, valami olyan kép lenne jó amin van mérce elötte.
2011. febr. 20. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!