1 üveg citromos sör (2% V/V alkoholtartalom fél liter) +szonda = jogsi bevonása?
Zéró tolerancia= amint alkohol kerül a drága szervezetedbe, és megszondáztatnak, ugrik a jogsid.
Ez érvényes a citromos sörre, konyakmeggyre, dianás cukorra és alkohol gyógynövénykivonatokra is.
Ha szomjas vagy, igyál vizet. Otthon meg annyi sört, amennyit akarsz.
Szia!
2% alkoholtartalom 3-4 órán belül kiürül a szervezetedből.
Csak akkor ihatsz ha politikus vagy, de akkor akármennyit!!! Részegen dolgozhatsz, vezethetsz, megszavazhatsz törvényeket, bármit megtehetsz!!
Július 1-jétől megint változott, már csak 0,8 ezreléktől veszik el a jogsit, de addig is fizetni kell rendesen.
"Az ittas vezetés súlyosabban sújtják, véralkohol-koncentrációtól függően 150, 200, vagy 300 ezer forint bírságot, és 6-8 büntetőpontot is kaphat. A jogosítványt a rendőrség akkor veszi el, ha az ittasság foka eléri a 0,8 ezreléket. Ez már bűncselekménynek számít."
A pénzbírságot keveslem
Nekem van hivatalos alkoholszondám,és nálam egy sör 4,6%-os 2óra.
Az utolsó kortytól számitva 1óra és vezethetsz.
Ácsi!
A fentebb lévőknek: tudom h zéró tolerancia van.
Itt az időtartam a lényeg, hogy egy ilyen ital elfogyasztása után mégis mennyi a kiürülési időtartam. Nem kell se bírság se semmi, csak hogy tisztába legyek a dolgokkal. Tudom azt is hogy egyén függő, meg hogy milyen állapotba vagy stb....De válasz érkezett és köszi, kb ennyire számoltam magam!
Alkoholmentest még nem próbáltam, na majd megpróbálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!