Láttattok már Fiat Sedicit-t?
2011. febr. 19. 09:53
1/9 anonim 

válasza:

Ez Fiat?? Komolyan azt hittem h Suzuki, ha meg kérdezték volna tuti ezt a választ vágtam volna rá. Amúgy meg ha ez valóban Fiat akkor tényleg elég nagy koppintás...
2/9 anonim 

válasza:

Ez nem koppintás, hanem a Fiat és a Suzuki együttműködése. Csak úgy koppintani nem nagyon lehet..
3/9 anonim 

válasza:

Úgy van, ahogy utolsó írja, közös vállalkozás.
Sok ilyen példa van az autógyártásban.
pl.:citroen berlingo-peugeot partner
citroen jumper-fiat ducato-peugeot boxer
opel agila-suzuik wagonr+
4/9 anonim 

válasza:

Egyszer már jött velem szembe egy ilyen.
5/9 A kérdező kommentje:
de ennek miért nincs sikere mint a suzukinak?
2011. febr. 19. 18:05
7/9 anonim 

válasza:

Ezt is itt, Esztergomban gyártják, gyakorlatilag nem nagyon van különbség az SX4 és a Sedici közt. Magyarországon nem is lenne értelme forgalmazni két egyforma típust, kiszorítanák egymást a piacról.
8/9 A kérdező kommentje:
jaja ez igaz, és a suzuki a mi autónk xDD vagyis a tiétek mert nekem nemkéne, de akkor is. Szerintem lenne rá vevőkör a JTD motor miatt.
2011. febr. 19. 20:36
9/9 anonim 

válasza:

Elárulom neked az SX4 inkább fiat, mint suzuki. ;) A JTD motort meg megveheted az SX4-ben. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!