Mit vegyek? Tanácsokat szeretnék kérni
Kb. 3 - 4 millió Ft között szeretnék nagyobb szedánt vásárolni, akár új, akár használt, férjen bele az árba. Nem szeretem a kis méretű kocsikat, nem érzem jól magamat bennük lévén 190 magas vagyok. Mi az ami szerintetek a lehetőségekhez képest jó ár-érték arányt ad, hangsúlyozom, használt is lehet, mondjuk max 8-9 éves. A tanácsok mellé örülnék ha némi indoklást is tudnátok adni, ami esetleg segíthetne a többi érvvel összehasonlítani a javaslatokat. Nőies vagy tini virítós kocsi javaslatokat megelőzendően mondom hogy 30 éves férfi vagyok. :)
Köszönöm!
Ha ennyi pénzed van autóra, akkor szerintem, ne gondolkozz 3-4 évesnél öregebb kocsiban.
Én ennyi pénzből Mondeot néznék, de a Passat és SuperB, vagy egy Avensis se lenne rossz választás szerintem.
A SuperB kicsit kilóg a sorból.
Indoklás: ezek közül a Mondeo tűnik a legrobosztusabbnak,a futóművét, kényelmét egekbe magasztalják.
Szerintem már nem beszélhetünk arról, hogy a vw jobb, vagy olcsóbb hozzá az alkatrészm, és ez a Passat elég semmit mondó. A Toyota meg olyan amilyen, komoly érzelmeket nem vált ki. Egy ideje azt szajkozzák, hogy a Toyota a megbízhatóság csúcsa, aztán mostanában közbe jött nekik néhány baki, agy kicsit lehúzták őket, de szerintem a mai autók között nincs hatalmas különbség, már nyugodt szívvel vennék egy Kia Ceedet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!