Mi a véleményetek az alfa romeo Guiletta modelljéről? (amit most hirdet a tv)
Figyelt kérdés
Nekem így elsőre nagyon bejön kivülről, olyan igazi nőies.2011. febr. 17. 17:56
11/22 anonim válasza:
Engem felszedhetnél ilyen autóval:D
12/22 A kérdező kommentje:
Oké! :D Gyere ODA, mert INNEN amoda megyek. Ok? :)
2011. febr. 17. 21:33
13/22 anonim válasza:
Neked lesz csilivili új autód, gyere már el értem lécci:D
14/22 anonim válasza:
Nem csak nagyon szép autó, hanem a legbiztonságosabb az NCAP szerint, az Év új motorja díjas Multiair motorjának köszönhetően olyan a nyomatékgörbéje, hogy ötödikben az 1er BMW-re is másodperceket ver 80-120 Km/ó dinamika tartományban
Nyugodtan menj el egy szalonba, próbáld ki a DNA kapcsolót a váltó előtt, le fog esni az állad, hogy megy a kocsi, vagy hogy mennyire jól vezethető
Lehet, hogy p.mágnes, de ha nő vezeti sincs vele probléma
Én tuti küzdenék egy olyan nőért, aki ilyet vezet - ki tudja, hátha kezembe adná időnként a bicska kulcsot, azért az élvezetért cserébe BÁRMIT ;o)
15/22 anonim válasza:
Jah, hát mondjuk a Fiat Multijetjei meg Multiairjei mindig is fényévekkel előbbre jártak a BMW dízeleinél...
17/22 anonim válasza:
Tudod mit? Csak azért sem foglalkozok egy olyan idióta pötsel, mint amilyen vagy. Szánalmas, hogy már megint vitát akarsz gerjeszteni.
18/22 anonim válasza:
Eszemben sincs vitatkozni, csupán kijavítottam a valótlan állítást. Nem kéne ilyen agresszívan reagálni. De a hozzászólásod bizonyítja, hogy milyen ember vagy. Ha még vita is lenne, azt is lehetne egymást tisztelve, és nem egymást becsmérelve folytatni.
19/22 anonim válasza:
Készül már a dízel változat is.. :P
20/22 anonim válasza:
68 százalékos: nem neked mondtam, nyugi. Aki a BMW dízeljeit leszarozta, annak mondtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!