Cagiva Elefant 125 megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Heló megéri megvenni ezt a cagiva elefant ot?
Nincs róla kép az interneten de írtam e-mailt hogy küldjön képet.Mire figyeljek oda a vásárlásnál?Azt írta hogy kivülröl nincs jo állapotban de motorikusan jo.Szoval mire figyeljek oda?Köszönöm a válaszokat előre is
2011. febr. 12. 19:04
1/3 anonim válasza:
Ami külsőre nem jó, az motorikusan se, hidd el, láttam már jónéhány ilyet
én nem venném meg, inkább valami Hondát vagy Yamahát, de azok is ha tönkremennek drága hozzájuk az alkatrész pl egyszerű hengerfejtömítés 6500- ami szerintem egyszerűen nevetséges. Gondolom határba rendszám nélkül akarod használni mert mi másra jó egy ilyen, én a helyedben vennék egy 125-250 MZ-t, kicsit krosszosítanám és az is megy úgy mint ezek, még jobban is.
2/3 A kérdező kommentje:
igen arra használnám persze akkor nemveszem meg inkáb veszek egy simsont mert találtam jo állapotut 55e és lehet hogy az enyém lesz
2011. febr. 12. 21:12
3/3 anonim válasza:
nekemis van 1 elephantom. Nos hát hogy külsőre nem a legjobb... motorikusan arra figyelj oda h először is a hűtőben mien a viz. letekered a sapkáját a hűtőnek és meglátod. meg arra h csörög e vagy zörög v stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!