A kocsimra szeretnék egy sportosabb, öblösebb hangú kipufogót. De jó lenne, hogy egyszer, amikor akarom viszonylag halk legyen. Mi erre a megoldás?
Nekem állítható REMUS-om van.
Úgy kell elképzelni hogy van egy kis lemez benne, amit tudsz csavarni. Nem tudom elmagyarázni :)
ennyi pénzért megéri, mivel ilyen hangot semmilyen kipufogóval nem fog kiadni az autód, mint ezzel a cuccal. és ez halkítható, kikapcsolható...
http://www.youtube.com/watch?v=b9XAC-BvUyo
esetleg nézz utána.
sok sikert! :)
Ez a kapcsolható hang egyébként úgy van megoldva, hogy van két dob, és te döntöd el, hogy éppen melyikbe fújja a gázt.
Ugyebár ez egyik dob a kultúrált, csendes, a másik pedig ezt megkerülve egy másik dobba vezeti, ezzel sportosabb hangot kölcsönöz az autónak. Házilag megvalósítást még nem láttam erre példát, de nem kizárt, hogy járható út.
De ha nem szeretnél nagy érces hangot, meg kályhacsövet, akkor azt is megteheted, hogy kibeleleled a hátsó dobot, és máris kicsit mélyebb, öblösebb hangja, lesz. Után ha még kevésnek találod akkor hangosítani még mindíg tudsz rajta. Perforált csővel, közép dob helyett gázgyorsítóval, vagy akár egy komolyabb rendszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!