Honda Accord vs. Toyota Avensis?
Kb. 1998-2000 évjárat, benzines.
Miben jobb melyik?
Többet szereték tudni erröl a két autórol mert a kettö közül szeretném megvenni valamelyiket, mind a kettöt szinpatikus, jó autónak tartom, de nem tudok dönteni, mert
nem ismerem közelebbröl eggyiket sem.
A válaszokat elöre is köszi, és
KÉREK MINDENKIT, MÁS AUTÓMÁRKÁKAT NE AJÁNLJON SENKI, mert
más ugysem érdekel.
Kielégítö, értelmes válaszokat kérek, ha lehet, köszi!
Ajánlom figyelmedbe:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__147..
kb ugyan olyan
2 egyik legjobb
én a hondát venném mert az közelebb áll a szívemhez :P
bár a toyota is nagyon jó
amugy ez olyan kérdés hogy fekete/szürke alfát vegyél vagy pirosat. mert mind2 szín rohatt jól áll neki
itt meg mind 2 autó rohatt jó szóval melyik áll közelebb hozzád
20:49-es, köszi a választ, és tudom hogy mindkét kocsi ku..va jó, épp ezért is vacilálok a kettö között, a kérdés itt csak az, hogy mégis melyik javára döljön a mérleg, mert hát ha sok nem is, de azért gondolom valami külömbség van azért a kettö között, nem? Pl. hallottam olyanokat az Accord-ról, hogy elég nagy a menet zaja, szóval a belsötérben elég hangosan hallani a motort. Ez pl. igaz lehet?
És kényelem, fogyasztás szempontokban vajon meyik javára dölne a mérleg?
Ilyen, és ezehez hasonló válaszokra volnék kiváncsi.
(Egyébként köszi az idáig válaszolóknak is)
Ha a menetzajt nézzük, nekem dízel Ave van és semmi motorzajt nem hallani egyenletes tempónál. A benzines csak csendesebb lehet.
Hondát is próbáltam pár éve benzinesben, hasonló évjáratban, ott nem tűnt fel, hogy csend lenne, szóval inkább átlagos.
kérdező:
nézz ki mind2 márkából 1-et
és vidd el egy tesztvezetésre városba (ha megengedik) ameliyk szinpatikusabb lesz, azt veszed
ez a legegyszerűbb
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!