Milyen két ütemű autók vannak? (2t)
Figyelt kérdés
Trabin - Wartburgon kívül persze... a 2t-t meg csak a keresés miatt írtam oda.2011. febr. 9. 18:59
2/6 anonim 

válasza:

A Barkasban Wartburg motor van. :D
De ha jól tudom a Saab-nak is volt 1-2 modellje(~1960 után) amibe 2 ütemű motort szereltek.
3/6 anonim 

válasza:

Nekünk a seregben volt egy csomó KRAZ teherautónk. Na ennek 2 ütemű dízel motorja volt .Szelepei nem voltak csak fel és leömlő csatornái és minden fordulatnál a dugattyú felső állásában, belőtt a befecskendező egy kis gázolajat. Jó motor volt, szerettük.
4/6 anonim 

válasza:

DKW .. Ebből származik a Wartburg.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Elsősorban engem személyautó érintene, de a teherautóknak is utána nézek majd... Esetleg mintha fél füllel hallottam volna a daihatsuról... Valami info róla? A DKW meg tudtommal gyártott motorokat is, utánna olvasok, hogy autóban mit tudott. Barkast pedig kifelejtettem, azt is ismertem.
2011. febr. 12. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!