Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha használt autót vennél,...

Ha használt autót vennél, megbíznál ebben az átvizsgálásban?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 9. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon jó a marketing az biztos... Ha tényleg megcsinálják akkor ez egy nagyon szuper dolog!!

Amúgy kíváncsi lennék, hogyan ellenőrizhetik pl. az olajszűrő állapotát?! Aki esetleg tudja kérem írja le...

2011. febr. 9. 15:26
 2/3 anonim ***** válasza:

En most vettem hasznalt-autot es egy kicsit meg is szivtam. Sok-sok olyan apró dolog van, amit az ember meg sem néz, mert úgy gondolja, hogy alapbol müködik. Aztán elviszi az autót és jonnek a hibak:

-ablaktorlo motor nem jo,

-az egyik elektromos ablakemelo nem muxik,

-potkerek nem az adott kocsira valo,

-emelot kifelejtettek

-stb...

Tehat ha van egy ilyen vizsgalat, akkor mar ott az ellenorzesnel ezeket jegyzokonyvezni kell. Kevesbe lehet felremagyarazni, es hazudni, mert LE KELL IRNI.

En a kovetkezo automat ugy fogom venni, hogy vagy leellenorzom magam a kocsi osszes funkciojat egy csekklista segitsegevel, vagy veszek valami hasonlo szolgaltatast.

Innen meg ar/hozam fuggvenye az egesz. Ha 250 e Ft-ert akarsz venni autot, akkor nem erdemes szerintem. De ha 3 m Ft-os autonal dragabbat vennel, akkor javasolt.

2011. febr. 9. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:

előzővel 100%ban hasonlóan jártam, én is megszívtam, pedig igyekeztünk nagoyn körültekintőek lenni.

Akármilyen autót veszel, a legtöbb szervízben van ilyen általános átvizsgálás "csomag", a norauto-nál pl. 4000. Itt megemelik, alánézhetsz Te is, fékpad, rázópad, stb...

Felírnak mindent amit cserélni kéne, persze a szervíz is általában többet ír, mint amit feltétlenül kell, de ez neked jó alkul alap lehet esetleg az eladóval szemben.

Ezt a 4000 ft-ot még egy 300ezres autónál is célszerű kifizetni, mert "megtérül". Mi majdnem megvettünk egy olyan kocsit, aminek az alja totál szét volt rohadva...

2011. febr. 9. 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!