Borzalmas ez a motor, 2006-ban vezettem egy Getzben.
És szerintem drága.

Én nem venném meg.
Drága és túl sok vele a baj.

Mekkora illesztési hézag van már a géptetőnél, vicc.
Meg 5 literes fogyasztás...nem kommentálnám. Ennyi pénzből ezerszer jobb autót veszel, bár akinek megfordul a fejében hogy kóreai autót vegyan annak nem hiszem, hogy jó autó kéne.

Nekem is gyanús az az illesztési hézag a motorháztetőnél.
lehet, hogy már törve volt? A koreai autókról nem tudok sok jót elmondani, talán csak azt az egyet, hogy szép pontos illesztésekkel dolgoznak. Volt már daewoom, azt az egyet szerettem benne, hogy szépen voltak illesztve a dolgok. Egyébként egy rakás sz... volt, 6 évesen használhatatlanná vált annak ellenére, hogy rendszeresen szervizeltem :-(
Inkább vennék pár évvel idősebb, de megbízhatóbb márkát.

Német nem jó? Ezt nem tudom ki mondta, nem szeretném jellemezni. Én valami közép, vagy felsőközép kategóriás német vagy svéd autót ajánlanék neked. Nyugodtan lehet 10-15 éves is és ne azt nézd hogy 100.000 km legyen benn mert ezek elmennek 500 ezren túl is, ez a különbség a franciákkal, olaszokkal meg távolkeleti csodákkal szemben.
Ha szűkíted a keresést, akkor benzinesre szűkítsd és lehetőleg 1.6, 1.8 literes motorokkal szerelt autók legyenek. Ha van egyerek is akkor vagy valami sedant vagy kombit nézz azokhoz meg kell az 1.8-as motor. Hidd el az 1.3-1,4 többet eszik. Ha még marad pénzed, mert egy autóra mindíg költeni kell mikor megveszed, -még ha 5 éves akkor is- akkor ha adhatok egy tanácsot, gázosítd be és fillérekből eljárkálhatsz vele.
Fordokat kerüld, nagyon rohadnak és az összeszerelési minőség is nagyon gyatra.
Sok sikert!
Ja és mégegy jótanács, ha kereskedőt látsz menekülj, hiába néz ki jól, azok az autók csak fel vannak öltöztetve, a műszaki tartalma mindnek 0 főleg ebben az árban. Haszna csak neki van rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!