Milyen a MITSUBISHI "új" DI-D dízelmotorja?
Figyelt kérdés
Az igaz hogy a fosvágen PD TDI-re épül, és félig ugyan az? Mennyire megbízható? Vannak-e olyan jók mint a régiek? Jobb mitn egy HDI vagy JTD? (főleg olyanok válaszát várom, akik tapasztalátk)2011. febr. 8. 19:52
2/4 anonim 

válasza:

Ha az új 1,8-asra gondolsz, akkor az erős és hangos.
A PDTDI-khez nem sok köze van, a megbízhatóságról meg egyelőre még nem nagyon lehet nyilatkozni, de valószínűleg nem rosszabb az átlagnál.
3/4 A kérdező kommentje:
Főleg arra a 2litersere, amit a GRANDIS-ba raknak.Mert a totalcaron volt egy cikk, és le volt fényképezve egy nemtudommi amin vw jel volt. Meg írta, hogy a németekkel közösen lett gyártva. Ez igaz?
2011. febr. 9. 06:18
4/4 anonim 

válasza:

Hát a régi az igen, az javarészt PDTDI volt, de a kérdés alapján én nem arra gondoltam először.
Mondjuk erről is nagyjából ugyanaz mondható el, mint az 1,8-asról. Nem hallottam róla hogy megbízhatatlan, igaz hogy nem is igazán gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!