Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek egy Lada 1200 s...

Szerintetek egy Lada 1200 s be bele lehet rakni egy golf 2 motorját ( a lehajtás miatt)?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindent meg lehet oldani... Annak idején láttam valamelyik hirdetési portálon dízel Ladát, abban is Golf 1.6 D motor volt. Tehát beépíthető. Viszont eléggé nehézkes dolog a keresztben beépítéshez tervezett Golf-motort összehozni a Lada hosszmotoros hajtásláncával. Rossz helyen lesznek a vízcsövek, más leömlő kell, ha benzinmotort szeretnél, akkor lehet, hogy a gyújtáselosztó sem lesz a helyén. A váltóval összehozni pedig igazi művészet, mert ha jól tudom, a kuplungharangok formája és mérete még véletlenül sem egyezik meg. De sok sikert hozzá!
2011. febr. 8. 13:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. febr. 8. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:

A válasz határozott IGEN!Láttam már jó néhány Ladát Golf motorral szerelve.A legismertebb az Amrein Racing féle VFTS.

http://www.youtube.com/watch?v=Q0u_6_6LlnA

Rengeteg baj van az átépítéssel,a 92%-os válaszoló már leírta.Ennyi pénz,idő és munka árán sokkal kifizetődőbb a Lada gyári motorját korszerűsíteni.Egy kis hajtókarkönnyítés és egyensúlyozás nagyon sokat segít,pláne a fogyasztásban.A hengerfej csatornáit célszerű polírozni.Egy 5 sebességes váltó,esetleg egy Niva injektor,vagy egy Golf K-jetronic jó választás lehet.Főleg ha van egy elektronikus Golf gyújtásod hozzá.Ezekkel az átalakításokkal sokkal erősebb lesz,és a fogyasztása szerintem 6 liter alá is nyomható.

Szóval ha nem akarsz vele profi szinten versenyezni,akkor nem éri meg.Legalább is anyagilag nem,mert ezt még le is kéne vizsgáztatni valahogyan...

2011. febr. 8. 14:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Már rájöttem hogy inkább a saját motorját újítom fel: Köszi
2011. febr. 8. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!