Megér fél milliót ez az Renault Megane?
FELSZERELTSÉG
ABS (blokkolásgátló), vezetőoldali légzsák, utasoldali légzsák, szervokormány, állítható kormány, centrálzár, dönthető utasülések, elektromos ablak, immobiliser, ködlámpa, manuális (5 fokozatú) sebességváltó, manuális klíma, plüss kárpit, rádiós magnó, riasztó, színezett üveg, 20%-tól elvihető.
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Nem dohányzó, rendszeresen karbantartott, szervizkönyv, törzskönyv.
Futott km: 189.900 km
Szerintetek ha kifizetem az autó 90%-át és 1hónap múlva a többit elvihető?
Szerintetek ha kifizetem az autó 90%-át 1hónap múlva a többit elvihető?
Vagy van olyan hogy lefoglalóztatom X időre hogy ne adják el?
gyűjtsd össze a hibákat rajta vagy ami nem tetszik és alkudj keményen, 50-et legalább engedni szoktak, 100 már necces.
Bár én nem venném meg, szerintem volt már törve, de utána tudsz nézni több helyen is.
voltetörve.hu , magyarország.hu és ott rendszámlekérdezés vagy valami hasonló
SOHA!
ne vegyél ilyen trágyadombot! hányok ettől a márkától! ritka kaki! autószerelőm hulladékge*iládának hívják a motorjait! főleg a dízelt! több hete dolgoznak rajta, szétszedték mindent kitisztítottak, minden de csak 3 henger jár! inkább vegyél mitsubishi galantot, vagy valami hondát! lényeg hogy japán és NE NISSAN LEGYEN MERT AZ RENAULT!
Még a szervízkönyvet is kivasalták a szép látszat kedvéért. Gratula az eladóknak,pedáns munka.
Szép fehér minden rajta,mintha egyszerre írták volna meg az egész könyvet. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!