Mi a véleményetek a Mitsubishi lancer-ről? Megéri venni 12-15 évest?
Nem elég jo hanem mondhatni h a legjobb.
De egy autót nem elég jól összerakni, jó anyagokbol hanem gondját is kell viselni. Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy használtautó vásárláskor inkább az autoval valo törödés számit mint az hogy honnan származik. Ha egy jót kifogsz valoszinü, hogy nagyon sokáig jó lesz(ez rajtad is mulik) de ha egy agyonstrapáltat veszel akkor csak a baj lesz vele. Érdemes szakemberrel menni vásárolni.
az igaz, hogy a japán autók megbízhatóak, főleg a lancer, DE!
A kor az kor, az idő előbb utóbb sajnos mindent megeszik. No meg a magyar utak, és a magyar nem törőmdömség. Ennyi idős autónál már bőven jöhetnek elő hibák, és ha valami előjön akkor azon kívül hogy drága lesz az alkatrész, adott esetben még sok idő is mire megérkezik.
Most majd sokan írnak hogy ez hülyeség, mert nekik XY bajuk volt, és tök olcsón, tök gyorsan sikerült megoldani. Persze van ilyen is, attól függ melyik alkatrész mondja fel a szolgálatot.
Én is gondolkoztam egy mitsu-n annak idején, de egy volt mitsu tulaj beszélt le, hogy ennyi idős autóba már ne ugorjak bele, mert mindig lesz vele valami. Csak akkor ha a tulajt ismerem és tudom hogy megbízható. A saját kocsijával is voltak apróságok, pedig gondját viselte.
Mitsut, jó állapotút olyan 7-8 éves korában érdemes venni, mert akkor már nem drága, de még bírja egy ideig.
Ettől függetlenül a mitsu lancer egy nagyon jó autó.
Nagyon jó autó! Apámnak ez 1. lancer volt, most lenne kb 20-25éves, óriási panorámatető, full extra, soha a büdös életbe nem romlott el 1 kapcsoló se semmi!! 10év alatt soha 1 hibája nem volt! hihetelenül jó autó! Hihetetlen könnyű volt vezetni, szinte kisujjal, SZERVÓ NÉLKÜL! Ma is áradozik hogy milyen jó volt :P
És ezek az "újabbak" is elég jók, vagy talán még jobbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!