Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől van egyes autóknak...

Mitől van egyes autóknak sportkocsi hangjuk?

Figyelt kérdés

Sok autót látok, hallok akinek olyan mély a hangja, ahhoz képest, hogy egy Suzuki, vagy Opel. És olyan mély a hangjuk, mint egy sportkocsinak.

A kipufogótól? Van bármi értelme? Gyorsabb lesz a kocsi? Vagy csak a hangja más?

2011. febr. 5. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
általában legszuro vagy kipu
2011. febr. 5. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A mély, búgó hang a más kipufogótól jön, mellé néha van nyitott légszűrő is, ami gázadásra horkantó szívóhangot eredményez.

Egyébként csak önmagában a sportdobnak nincs érezhető hatása a teljesítményre. Nagyon keveset javít rajta, az igazi egy nagyobb átmérőjű rendszer lenne. De az sem üdvözítő megoldás, hiszen ha a kipufogóoldalt módosítjuk, a szívóoldalt is kell. Egyetlen valódi pozitívuma a szebb hang.

2011. febr. 5. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
20%

hát én azokat olyan hülyének nézem :S

1.3-asra felrakja azt a szart amitől q*vára nem lesz sporkocsi hagnja csak ilyen szar

akkor vett volna alfa 145-öt :S

2011. febr. 5. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Én is lenézem az ilyeneket. Úgy tudják nyomni neki attól, hogy más a hangja, hogy az elképesztő. Közbe meg a kocsi teljesítménye semmivel se jobb. Imádom mikor ilyen tragacs, lepukkant régi kocsi, de hangja az van.. Hűűűűűűhaaaaaaaa, benne meg a friss jogsis 18 éves srác, hűűűűűűűűűűhaaaaaaaaaaaaa
2011. febr. 6. 03:27
 5/8 anonim ***** válasza:
de nyom a teljesitmenyen
2011. febr. 6. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A faszt hepciáskodtok már itt! Teszemazt adott egy olyan csóró gyerek mint én, aki melózott 3-4 hónapot egy mittudomén 120-as skodáért. Nem a legszebb, nem a legerősebb, nem a legdurvább autó. Alávágok pár forintból egy csövet, és legalább szép hangja lesz. Én nem azért tenném, hogy istencsászár királycsávó legyek, hanem azért mert kib@szott benzin folyik a véremben... Legalább legyen szép hangja, ha nem megy.... Én élvezném... És nem tudok normális mondatszerkezeteket összerakni.
2011. febr. 6. 12:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet. Persze vannak olyanok is akik a disco előtti menőzésre használják a hangos kiput. De legtöbbünknek akiknek benzin folyik az ereiben, egy hangtalan autó egyáltalán nemtudja felizgatni a fantáziánkat. Persze ha lenne sok zsém akkor biztos üzemórás versenymotor lenne az autómban, de sajna addig csak marad a hangos kipu, kemény futómű és az életérzés
2011. febr. 6. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó előttinek igaza van.

Nekem pl 120-as Skodám van, nem szétgányolva.

4-1 leömlő, keresztdob, szárazfutó, elől 30-as hátúl 20-as pogácsák, dupla weber.

Nem azért van, hogy ha elmegyek egy buszmegálló előtt az emberek szája tátva maradjon. Rohadtúl nem érdekel a környezetem mit gondol, ugyanis nem értük, hanem MAGAM miatt csinálta...sok évnyi munkával.

Jobb kocsira nem telik, és nem is nagyon akarok.

Ha választani kell inkább járok 1 20 éves Skodával, amit még ütni kell, hallom h recseg alattam a váltó, megy ha odalépek neki, minthogy beüljek egy 1.3-as swiftbe és bohóckodjak vele, vagy akármi hasonló kategóriás autóba.

2011. febr. 6. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!