Ha megvehetnéd álmaid autóját (sportkocsi), de annyiért amit szánsz rá nincs megfelelő színben, akkor kötnél kompromisszumot? Vagy csak nekem ilyen fontos a szín? Esetleg átfestetnéd idővel:-) vagy vmi extrém matrica rá?
Kérdező, lány vagy?
Nekem egyáltalán nem számít a szín.
1 millióért meg ne akarj sportkocsit venni, mert csak hulladékot kapsz. Mit néztél ki?
Abból, hogy a férfiaknak nem számít a szín. :)
Én 20-30 millióig milliós lépcsőnként meg tudnám mondani milyen autót vennék, de a színe mindegy lenne 30 millióért is, csak ne hupirózsaszín legyen. :D
Álmaim autóját még nem láttam más színben csak feketében és szürkében.Más szín nem is passzolna a presztízséhez.
Igazából a szín nekem nem nagyon számít, ha pl egy autónál a kék felszereltebb mint az ezüst és nagyjából egy árban vannak akkor a kéket venném.
Matricát biztos nem raknék rá.
Nincsenek olyan autó-álmaim amik drágák lennének, de pl. ha NG-s, 3 ajtós Saab 900 turboból egy jó állapotút találnék kedvező áron, akkor bizonyos keretek között hajlandó lennék kompromisszumra.
Pl. fehérben szeretném, akkor a bilikéktől a feketéig minden oké lenne, kivéve a rózsaszín, a lila, ezek árnyalatai, valamint a türkiz és az arany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!