Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi okozhatja ezt a reggeli...

Mi okozhatja ezt a reggeli hidegindításnál?

Figyelt kérdés
Karburátoros autóról lévén szó, kihúzom teljesen a szivatót, majd beindítom. Igen ám, de ha beindul, akkor 3-4 másodperc múlva az egyik henger leáll, elindulok vele, és persze rángat. Ha álló helyzetbe melegítem, akkor 1-2 perc mire az összes henger beindul. Ami azonban a legnagyobb probléma, hogy teljesen mindegy, hogy -20 vagy 30 fokban csinálom ezt, akkor is leáll az egyik henger. Mitől lehet ez?
2011. febr. 5. 18:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez durva...Halgas már el Lexuska!
2011. febr. 6. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Elnézést kérek hogy beleszóltam. Valóban értelmetlen volt. Senkit sem akartam megbántani. Sűrű hetem volt.
2011. febr. 6. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:
nem kell felvágni a lexussal mert mindenkinek nem futja olyan autóra és azzal is ugy a fának lehet menni mint egy trabanttal.
2011. febr. 7. 07:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez igazán szép,tördelmes bocsánatkérés volt.Most nagyot nőttél a szememben,már ha ez számít Neked valamit.Részemről meg van értve a helyzet.
2011. febr. 7. 18:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Természetesen számít. Főleg mert egy 40 év feletti ember vagyok két gyerekkel, nem egy 20 éves suhanc. Ilyet egy komoly ember nem válaszolhat, még egyszer sorry.
2011. febr. 7. 19:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Ne gyilkoljátok meg egymást, ennyit nem ér meg a kérdésem:D A válaszokat természetesen köszönöm!
2011. febr. 9. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!