Opel Kadett-E vagy Suzuki Swift?
Kadettből csak "jól karbantartott"-nak látszót kapsz ennyi idősen. Én sem szeretem a Suzukit, de!
Az Opelekből mindenhol folyik az olaj - ha most éppen nem, majd fog meglátod. Karosszéria rozsdásodik - nem kicsit,nagyon - és általában nincs megfelelően javítva.
Persze a Swift sem hibátlan, de fiatalabb és lehet találni jó állapotút. Olyant keress, amiben az Opelnél felsorolt hibák nincsenek, nem baj, ha koszos belül, azt ki lehet pucolni, viszont olcsóbb. De a karbantartás hiánya miatt át kell nézni mik a hibái és érdemes még alkudni az árból.
öszintém megmondom nem értem miért cikizitek az opelt..jó oké,annak ideén amikor azokat az autókat gyártották,a kaszni külső fele volt galvanizálva...belső nem így az könnyebben rohadt..
a motorja meg(attól függ milyen motorral) megölhetetlen...nem értem h honnan veszitek h eszi az olajat mint az "ifa"
apám 2literes omegája(aminek a motorját a kadett e-be is tették) megölhetetlen...olaj fogyás nincs,ma lépte át a 234ezredik km-t(21éves) diesel motorja meg,nem megy nem is eszik sokat elv(isuzu motor)
suzuki meg...én ugy vagyok,hogy költök többet az autóra de,legyen biztonságosabb,kasznisnak készülök,láttam törött suzukit a héten 3at is...
ja,meg alig rohad...novemberbe egy suzukinak az alján lévő MEREVÍTŐKET kellett foltozni...ez azért sugall valamit én szerintem...
mondjuk,én is suzuki ellenes vagyok...és opeles...
én azt mondom hogyha tudsz akkor f astra 1.4es motorral...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!