Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan zajlik pontosan egy...

Hogyan zajlik pontosan egy forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés

Hétfőn fogok vizsgázni..Ma volt az utolsó 2 órám,de még kértünk 2 plusz órát vizsga előtt,mert ma nem ment valami jól..eddig egész jól ment,de ma valahogy nem figyeltem oda semmire.. :/ Egyirányú utcák,parkolás,nagy ívben kanyarodás..: (

Mit tudnátok tanácsolni?Vizsgabiztosnak érdemes adni egy üveg drágább italt?

2011. febr. 4. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
először elkéri a papírjaidat kitöltöget valami papírokat és indultok. Mondja vagy az oktató vagy ő merre kell enni, ha valamit rosszul csinálsz félre kell állnod és akkor bukta. Italt ne vigyél neki mert akkor egyből rájön hogy izgulsz meg amúgy neki az a munkája. Próbálj nyugodt maradni és mielőtt csinálsz valamit gondold meg kétszer. Volt olyan akit azért húztak meg mert megkérdezte a vizsgabiztos hogy indulhatunk? erre mondta hogy igen és már meg is bukott, mert nem volt bekötve.
2011. febr. 4. 19:52
 2/13 anonim ***** válasza:

Semmit ne vigyél!

Az előttem szóló jól leírta, azzal kiegészíteném, hogy az indulás előtt vannak kötelező feladatok, ellenőrizni kell a renszámtáblákat, gumikat, világításokat, fékeket, kormánykereket és indulás előtt fékpróba.

Vizsgán figyelj oda, hogy rendszeresen nézz a belső visszapillantó tükörbe, mert felénk erre nagyon harapnak!

Sok sikert!

2011. febr. 4. 19:56
 3/13 anonim ***** válasza:

be ülsz,odaadod a papírokat,ami kell,majd adnak neked is egyet amit alá kell írni(nem ittál szeszes italt,nem vagy drog,gyógyszer hatása alatt...). kihúzol egy tételt,be csatolod magad,csinálsz egy fékpróbát,és elindulsz úgy ahogy eddig jól csináltad.

ha akarsz ajándékot adni,akkor inkább az oktatódnak kell,hiszen ő tanított meg vezetni.Ha sikerült a vizsgád akkor hátra fordulsz és jó hangosan meg köszönöd a vizsgabiztosnak. ennyi. Ha nem sikerült akkor azért ne káromkodj a v. biztos felé :)

2011. febr. 4. 19:58
 4/13 anonim ***** válasza:

És ne ess kétségbe, ha először megbuksz.

Nekem az oktatóm biztosra vette, hogy átmegyek. Nem egészen 200m-re távolodtunk el az indulási ponttól, amikor meghúztak, mert elrontottam a kanyart :D

Van ilyen, megesik. Csak szépen kövesd az utasításokat, figyelj a táblákra, lámpákra, gyalogosokra, inkább extra óvatosan, mind lendületesen vezess, és akkor nem lesz baj :)

Ha mégis, és meghúznak, ne ess kétségbe, az emberek jó 80%-a megbukik elsőnek, pláne, ha ez az első igazán komolyan vizsga az életében.

Amúgy én sem ajánlom az italt vagy borítékot. Ha esetleg az oktatóval jóban vagy, kérdezd meg tőle, de van aki vérszemet kap tőle, aztán megkapja a pénzt, majd jól meghúz :)

2011. febr. 4. 19:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Ahh, én kedden vizsgázom, 2 hónapja nem vezettem :S....még 2 órám lesz hétfőn és annyi :S
2011. febr. 4. 20:10
 6/13 anonim ***** válasza:
A forgalmi vizsgán viselkedj természetesen ne idegeskedj ez nagyon fontos húzd ki a tételed és nyugodtan odafigyelve vezesd le azt lehetőleg ne legyél bizonytalan mert akkor garantált a bukta. Hamár végig te vezetted le és nem szereztél 10 kisebb hiba pontot akkor átmentél. Az ajándékozást felejtsd el mindenképp
2011. febr. 6. 21:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha valamit nem a legjobban csinaltal, ne felj korrigalni. Nyugodtan valts jobbra savot ha belsobb savba kerulsz, arra figyelj, engem azert huztak meg elsore mert nem a legkulso savba soroltam egyszer,de nem akartam utana visszamenni mondvan hogy plusz manover plusz hibalehetoseg... jobbrol elhaladt mellettem vki, mar allitottak is felre hogy ha van nalam gyorsabb akkor takarodni kellett volna jobbra.
2011. febr. 8. 20:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne izgulj, ha eddig ment, most is fog! Ha van lehetőséged, kérd meg apukádat v anyukádat, és menjetek ki egy üres területre és gyakoroljatok /parkolás, Y fordulás, lejtő.../

menni fog az, ha nem elsőre, majd másodikra :) Én azon csúszta el, hogy nem néztem a visszapillantóba 'kellően'. Belenéztem, de nem megfelelően, érted... :) A mai napig nem értem, miért volt az akkora nagy hiba, de tudod, valakinek sajnos fizetnie is kell :S

Italt, borítékot semmiképp ne adj, mert nekik ez a munkájuk és bizony ez lekenyerezésnek is tekinthető... Még félreéri. Ő nem ismer téged, talán csak arra a 20 percre lesztek kapcsolatban és soha többet nem fogtok találkozni. Elég neki egy köszönöm, ha megadja a M betűt :) Ha nagyon szimpi volt, meghívhatod az oktatót és őt egy kávéra, de komoly ajándéknak semmi értelme!

Ha az oktatóddal jó a kapcsolatod, neki a városi után vihetsz vmit, de hidd el, fizetsz eleget a kötelező és pluszórákkal, a pótvizsgákról nem is beszélve.

Én nem szerettem az oktatómat, nem is adtam neki semmit, azóta se láttuk egymást :D

Majd írj :)

2011. febr. 9. 13:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Mifelénk előre közölte az oktató, hogy X Ft, hogy szunyókáljon a hátsó ülésen a vizsgabiztos...
2011. febr. 9. 15:46
 10/13 A kérdező kommentje:

Sajnos megbuktam :/ Átmentem egy záróvonalon..pedig 20percig olyan jól ment minden.. :(

Ma fizettem be a vizsgadíjat..remélem minél hamarabb kapok időpontot..(YN)

2011. febr. 9. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!