Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Karmann Ghia, segítség?

Karmann Ghia, segítség?

Figyelt kérdés

Üdv!

A közelmúltban vettem Svájcban egy 1972-es VW Karmann Ghiát. Jó állapotú volt, de egy festét ráfért. Ez meg is lett, 4 év után sikerült festőt találnom. Most, a festét után tetőkárpit anyagot keresek, ugyanis ki volt szakadva, és ilyen anyagot nem gyártanak, és nem is lehet találni magyarországon. Fehér színű bőr, és luykacsos. Valaki nem tudna, hogy hol lehetne ilyen venni?

És a műszerfal elrepedt kzéppen, azt feltölteni?

Köszönöm a válaszokat, előre is!

2011. febr. 4. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Az műbőr ugye?

[link]

Itt mintha lenne, de egy telefont megér, hátha hoznak valahonnan. De biztos hogy lehet kapni idehaza valódi bőrt is, a főnököm vett múltkor pár négyzetmétert lyuggatva.

2011. febr. 4. 19:29
 2/3 A kérdező kommentje:
nem, igazi bőr.
2011. febr. 4. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem felejtem el, akkor megkérdezem hétfőn hogy honnan volt. Megpróbálhatod autófelújító/restauráló fórumokon megkérdezni, hátha ott segítenek.

Egyadül (mármint külső információforrás nélkül) nehéz régi járgányt talpraállítani, ezt tapasztaltam.

2011. febr. 4. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!