Melyiket ajánljátok nőnek, vegyes utakra? Fusion 1,4 2007-es 2 milláért vagy Clio 1,6 2006-os 1,5 milláért.
Vidéki autót mindig értelmesebb volt benyelni mint a városit!
Miért?
Mert amit városban használnak jobban igénybe van véve lámpától lámpáig pl. a kuplung,fékek váltó stb. Ellentétben azzal a "vidéki" autóval,amibe egy kicsivel talán több van,de azt nem 5km-en belül használták napi 4x.
Nagyon nem mindegy!
Én annó egy F-es Astrát hoztam Münchenből női tulajtól,aki gondolom reggel ráment a pályára és letekert mondjuk 50km-t a munkahelyig majd vissza. Ezt abból sejtem,hogy a nálam eltöltött közel 8év alatt az olajon és kisebb alkatrészeken kívül nem kellett komolyabb alkatrészekre költenem "eddig".
én németet nem vennék. megbízhatatlan sz@rok
renaultot se pfújj. rosszul vagyok tőle
citroen c3, c4(csak dízel!)
alfa 147
ford fusion/fiesta
fiat bravo/punto
ami nagyonnagyon jó:
honda civic !!
toyota yaris !!
ez a 2 japán nagyon jó autó, ha lenne pénzem ezt csak az új alfa romeo giulietta körözné le :P
Te nem Kiáznád össze az udvart, nekem 6 éve csak az van...
Amúgy azért linkleltem gyengébbeket, mert a kérdező is 1.4-es Fusiont mondott, pl. az Astra ahhoz képest versenyautó.
Kérdezőnek: Jó, ezek között nem volt Golf, de lehet találni, ha azt keresel. Bár 2006 előttieket inkább.
*
Én vagy Golfot vennék, vagy BMW-t, vagy KIA-t. A Golf az egy alap autó, mindene jó, sokaknak van, elég megbízható, és sok is van belőle, így talán könnyebb jót kifogni.
A BMW az sokkal inkább a szív döntése, de mivel abból 2,5 liter a minimum inkább álom marad. Bangle előtti BMW-t nehezen találsz ami normális állapotú, és nem futotta meg a Föld-Hold távot kétszer, Bangle után pedig egyrészt a formákon lehet vitatkozni, ráadásul a BMW innentől rugalmas szervizciklust, vagy szervizperiódust (kinek melyik tetszik) használ. Remek dolog, az autó maga számolja ki, hogy te hogyan használod, és mikor kell szervizbe menned. 15 000 és 30 000 között van valamikor amikor szervizbe küld, de az a baj, hogy az a BMW márkaszervizben végeztetheted csak. És egy olajcsere 80 000 forint alatt nem áll meg. És az csak egy szerviz. És így jutunk el a:
Kiáig. Bár 2 millióért nincs Cee'd, amit leginkább ajánlanék, de Riokból, Magentisekből, valamint esetleg Ceratokból a kínálat egész jó, én azokat nézegetnék. Nem feltétlenül jobbak a konkurenciánál, viszont olcsóbbak, jobban felszereltek, és saját tapasztalat szerint megbízhatóak is.
Vagy ha nincs kedved olvasni az elmélkedésem: VW Golf 1.6-os motorral, vagy valamilyen KIA.
Az Astra versenyautó? Tisztelt barátom,vidd el a családod egy autópiacra,üljetek bele mindannyian és le leszel döbbenve mennyire lesz képes küzdeni az életben maradásért egy 1.4-es Astra.
Annyira egy vérszegény autó,mint pl. az 1.4 16v IV-es Golf pláne nyáron,mikor a klíma is fogja erősen a motor teljesítményét.
Egy autót nem csak úgy kell figyelembe venni,hogy milyen szépen megy le a hegyről,oda fel is kell jutni! :)
Az 1.6-og Golf a link alapján tuti lehet,az utólag beszerelt kihangosítóval aminek elég nagy a valószínűsége,hogy a használója az élete felét eddig az autóban töltötte.
Talán ezért nem is közölték a hirdetéshez a jelenlegi,talán valós kilométer állást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!