Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket ajánljátok nőnek,...

Melyiket ajánljátok nőnek, vegyes utakra? Fusion 1,4 2007-es 2 milláért vagy Clio 1,6 2006-os 1,5 milláért.

Figyelt kérdés
Légyszi azt is írjátok meg, hogy miért igen vagy miért ne.
2011. febr. 2. 16:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha már két milliód van akkor ne ilyeneket nézz. Ha feltétlen ezek közül akkor Fusion, amúgy VW Golf. Vagy Ford Mondeo, vagy egy csomó más autó. 2 millióért már rengeteg jót lehet találni.
2011. febr. 2. 16:54
 2/18 anonim válasza:
VW Golfal én is eggyet értek!!!!!!
2011. febr. 2. 17:11
 3/18 A kérdező kommentje:
ennyi idős golfot nem találtam 2 millióért!
2011. febr. 2. 17:13
 4/18 anonim ***** válasza:
200%-ban egyetértek az előzővel,annyiban kiegészítve,hogy 2milláért olyan kocsit vehetsz,amelyiknek nem csak papíron van csomagtere. A Clionak komolyabba a motorja és jobban fekszi az utat. A Fusion magasabb építményéből adódóan érzékenyebb az oldalszélre,ami nem csak a természetes szélből adódik,hanem a kamionok által keltett oldalsó légellenállástól. Olyan érzés a Fordban utazni,mint egy instabil Lada Nívában.
2011. febr. 2. 17:17
 5/18 anonim ***** válasza:
Nemrég kínáltak nekem egy Vw Borát 1.6 16v garantáltan 40000Km-rel. Csak nem volt 2millám. Simán benyeltem volna :(
2011. febr. 2. 17:21
 6/18 A kérdező kommentje:

renault kangoo után ülnék bele, szóval az oldalszél meg se kottyan :)

Köszönöm az eddigi véleményeket!

Örülnék, ha valaki olyan is írna, aki ezek közül valamelyiket használja!

2011. febr. 2. 17:29
 7/18 anonim ***** válasza:

Csak néhány példa, gyorskeresésből:

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 2. 17:31
 8/18 anonim ***** válasza:

Jól belenyúltál a legjavába, szinte mind vérszegény egytől egyig amiket belinkeltél. Astra G-ből az 1.4 pláne nem egy erőművész. szüleimnek amit én is próbáltam 1.6 16v Twinport G Astrajuk van ami már érezhetően jobb mint az 1.4

A Twinportok gyorsabbak,viszont gazdaságosabbak is!

Koreai autó még nem volt a családban,de nem is lesz!!!

2011. febr. 2. 17:36
 9/18 A kérdező kommentje:

ezek közül melyik golf?! :)

bevallom sem szigetvárra sem miskolcra nem szeretnék elutazni egy autóért, amit TALÁN megveszek... Bp környéke érdekel!

2011. febr. 2. 17:39
 10/18 anonim ***** válasza:

A Kianak gondolom most jönne majd a nagy szervize,amit már az előző tulaj nem akart szponzorálni,inkább fizesse ki más.

Sosem Kiaznám össze az udvart. :)

2011. febr. 2. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!