Frontosa kérdése:
Szerintetek melyik autó lenne a legcélszerűbb egy 25 éves nőnek?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek kellene autó maximum 1.5 millió ft értékben, maximum 7 éves, alsó-középkategóriás. Lehetőleg nem túl nagy fogyasztású, a kasztni se legyen túl nagy, viszont nézzen ki jól. Mit javasolnátok?
Én az alábbiakra gondoltam:
VW Polo-2005-től
VW Golf V-2004-től
Toyota Corolla-2004-től
Fiat Grande Punto-2007-től
Ford Focus-2005-től
Ezek közül melyik lenne a jobb választás? Ha van más javaslat akkor azt is szívesen fogadom.
Előre is köszi
2011. febr. 2. 09:07
1/10 anonim válasza:
Üljetek le a gép elé a lánnyal és nézegessétek meg együtt az autókat!
:-)
4/10 anonim válasza:
Golf, Focus, esetleg Astra, vagy Corsa.
5/10 anonim válasza:
Nekem a Toyota Yaris is tetszik, egyébként pedig úgyis csak megtekintés, alapos átnézés és kipróbálás után érdemes dönteni.
6/10 anonim válasza:
Én a Hyundai Getz kis autót javaslom! Próbáljatok ki egyet nagyon frankó kis autó.keveset fogyaszt (4.5 4.8 ) és nagyon jó vezetni!
7/10 anonim válasza:
Szerintem Focus én tapasztalat alapján mondom 5 éves és nem volt vele semmi gond az izzó kiégésén kívül meg volt még egy aksi csere... Ja meg jól is néz ki és olcsóbb mint egy golf.
8/10 anonim válasza:
Focus, Polo, Toyota Corolla, és még a Toyota Yarist is ajánlanám mert nagyon jó kis autók.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ez lesz a 2. autónk a Passat mellé.
Valószínű Focus-t vagy Corolla-t veszek, a Golfok kicsit túlárazottak, ami meg nem az eléggé leharcolt, Polo, Yaris kicsi, a Fiatokban annyira nem bízom.
2011. febr. 2. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!