Bármennyi is lesz a benzin, mindig autóval fog járni, mindenki?
Figyelt kérdés
Mindenkit hallok panaszkodni, siránkozni, hogy 360-400 ft a benzin, és Úristen, mennyire drága! De, ezek az emberek autóval járnak még a szomszéd utcába is. A szomszédom se jár messzire dolgozni fél órára van busszal 5 perc séta a megálló, de kocsival jár. És Ő siránkozik, hogy de drága. Pedig a munkájához nem kell kocsi. És a bolt is itt a szomszéd utcába. De, kocsival jár mindenhova...
Az emberek minek siránkoznak, hogy de drága, ha nem képesek lemondani a kocsiról, akkor miért kell siránkozniuk emiatt?
2011. febr. 1. 18:35
21/21 anonim válasza:
Nekem ez a munkám. Én is panaszkodom h drága a gázolaj,de hát nekem is meg kell élni valamiből. Az jobb lenne ha letenném a kamiont és kézbe vinnék 24 tonnát 3000km-re,mert drága a gázolaj? szerintem nem lenne jó igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!