Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mért van az hogy a Hyundai...

Mért van az hogy a Hyundai Getz szélvédője párásodik? Kb. mire beérünk vele pestre ami 30 perc utána kezd eltünni foltokban.

Figyelt kérdés

Letakarítottuk belülről, zsíroldóval mindennel, még mindig párásodik.

Nem lehet hogy a pollenszürő a hibás??

De azt nemtudom hogy merre van és hogy hol tudok venni újat.

Segítsetek.

2011. jan. 30. 14:39
 1/10 anonim ***** válasza:
A levegőkeringetést belsőről át kell állítani külsőre.
2011. jan. 30. 14:50
 2/10 anonim válasza:
sztem nem a pollendzűrő a baj,de bármelyik autósboltba tudnak segíteni(forgalmit vigyél).lehet hogy tényleg belső keringetésre van állítva.Ezt nézd meg.
2011. jan. 30. 14:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha 4-en beültök a hideg autóba mindenképpen kicsit párásodni fog. A belső keringetés ki, szélvédőre fújatni a levegőt, valamelyik első ablakot meg félujjnyira leengedni. Legalábbis én így szoktam.
2011. jan. 30. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
A belső kárpit, szőnyeg át van nedvesedve. Ilyenkor jó lenne egy fűtött garázs legalább egy éjszakára - nyitott ablakokkal.
2011. jan. 30. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
A Tescoban 500 forint egy fél liter páramentesítő.Azzal lefújod oszt volt pára nincs pára.xD
2011. jan. 30. 16:03
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen, 500 ft tudom már vettünk azt is.

1 ember ül benne és ugy is párásodik, de az egész ablak.

Az ablak le van húzva.

2011. jan. 30. 16:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja és külsőre van állítva a keringés...
2011. jan. 30. 17:02
 8/10 lodarazs ***** válasza:
Lehet a pollenszűrő is hibás, ha el van tömődve. Ki kell cserélni, nem egy nagy tétel, de én sem tudom,hogy merre van.
2011. jan. 30. 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is szenvedek tőle néha.Az is problémát okoz,ha a kárpit vagy a pollenszűrő beszívja a nedvességet.Próbáld meg azt,hogy leengeded az ablakokat,(elég a két elsőt)maximumra állítod a ventillátort és egy fél órát mész vele így.Nekem ez be szokott válni.Gépi autómosóba jársz?
2011. jan. 30. 20:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem itthon takarítom az autót.
2011. jan. 31. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!