Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki lett volna a hibás ha az...

Ki lett volna a hibás ha az ellőtünklévő szolt volna?

Figyelt kérdés
pár hete a mec drive ba voltunk biciklivel 1-ik haverommal elötünk autos mögötük autos azzal hülyéskedtünk hogy gyorsan mentünk és hirtelen áltunk meg a elötünklévő előtt kb 10centire ezt a mögötünk lévő volkswagen-es srác látta hogy ezzel hülyülünk kb 20 éves lehtet csajával volt várunk várunk 1x csak nekük jött szerencsére lassa kb 3km/h val mi meg nekigurultunk elötünk lévőnek szerencsére elötünk lévő jófejvolt 1 szotse szolt belenézett tükörbe azt kicsit elörébb gurultXD a mögötünklévő meg kiszol "bocsi" azt láttu hogy viognak ti mittettetek volna? ki a hibás ha z elötünk lévő mérgeslett volna hogy nekimentünk a pár éves kocsijának? hlyesirásért bocsi.....
2011. jan. 28. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen ti lettetek volna a hibásak, mert ilyen esetben nem szabad hirtelen megállni indokolatlanul - ezzel ugyanis balesetveszélyt idéztek ekö.
2011. jan. 28. 22:00
 2/8 A kérdező kommentje:
szia nem akkor jött nekünk mikor megáltunk már akkor áltunk vagy 2 perce
2011. jan. 28. 22:04
 3/8 A kérdező kommentje:
amugy szerintünk direkt gurult nekünk mert látta hogy szorakozunk a elötünk lévövel és utána mögötünk lévő is elkezdett centizgetni minket és meglökött neki a elötünk lévőnek:p
2011. jan. 28. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:

hát nyilván az a hibás aki hátulról nektek jött, és még az előttetek lévőbe is "beletolt".

Másfelől idióták vagytok, ilyennel hogy lehet hülyéskedni, hogy gyorsan mész és hirtelen állsz meg az autó mögött. Ha pl nekimész mert mégsem sikerül megállni, akkor te vagy a hibás. Majd ha egyszer valaki jól seggbe rúg mert leveritek a fényezést a lökhárítójáról akko leszoktok róla -.-'

2011. jan. 28. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó dolog a fiatalság, a vidámság, de ezt úgy hívják...VESZÉLYEZTETÉS
2011. jan. 28. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyilván a hátsó a hibás és ha én vezettem volna az első kocsit, tuti nem hagyom ennyiben...
2011. jan. 29. 08:54
 7/8 anonim ***** válasza:

a dolog szerintem így fest:

Ha mozgásban voltatok, és úgy mentetek volna neki, akkor ti vagyok a hibásak. Ha álltatok, és a mögöttetek levő "tolt rá" akkor a mögöttetek levő.

De ilyenekkel ténleg ne szórakozzatok. Ne feledjétek, hogy nem csak szabálytalan, de Ti vagyok a puhatestűek, és akár már (bár tudom hogy hihetetlennek hangzik) 5km/h-s sebességű ütközésbe is bele lehet halni (ha úgy találod el a kocsit, belső szervek sérülnek, bevérzés és kampec...)

Szóval kicsit veszélyes játék.

Ha ilyennel akartok szórakozni bóját lerak a parkolóban, és ki áll meg hozzá közelebb. Kockázatmentes, de fejleszti a biciklizési tudást.

2011. jan. 29. 11:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt kaptátok amit érdemeltek igaza volt a srácnak mit szórakoztok az autósokkal,majd egyszer kiszáll egy ilyen autóból egy nagy kopasz állat aki egy ilyen húzásért a szart is kiveri belőletek.
2011. jan. 29. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!