Ki lett volna a hibás ha az ellőtünklévő szolt volna?

hát nyilván az a hibás aki hátulról nektek jött, és még az előttetek lévőbe is "beletolt".
Másfelől idióták vagytok, ilyennel hogy lehet hülyéskedni, hogy gyorsan mész és hirtelen állsz meg az autó mögött. Ha pl nekimész mert mégsem sikerül megállni, akkor te vagy a hibás. Majd ha egyszer valaki jól seggbe rúg mert leveritek a fényezést a lökhárítójáról akko leszoktok róla -.-'

a dolog szerintem így fest:
Ha mozgásban voltatok, és úgy mentetek volna neki, akkor ti vagyok a hibásak. Ha álltatok, és a mögöttetek levő "tolt rá" akkor a mögöttetek levő.
De ilyenekkel ténleg ne szórakozzatok. Ne feledjétek, hogy nem csak szabálytalan, de Ti vagyok a puhatestűek, és akár már (bár tudom hogy hihetetlennek hangzik) 5km/h-s sebességű ütközésbe is bele lehet halni (ha úgy találod el a kocsit, belső szervek sérülnek, bevérzés és kampec...)
Szóval kicsit veszélyes játék.
Ha ilyennel akartok szórakozni bóját lerak a parkolóban, és ki áll meg hozzá közelebb. Kockázatmentes, de fejleszti a biciklizési tudást.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!