Szerintetek is pénzlehúzás a kresz vizsga?
11/27 A kérdező kommentje:
Már bocs, lehet h én vagyok a hülye. Tavaly voltam KRESZ vizsgán, gyakoroltam előtte a programmal serényen, de nem igazán találkoztam olyan kérdéssel, amire egynél több jó válasz közül kellett választani.
Nem mondom, sok hülye szabály van, de egy kérdésre a lehetőségek közül a jó válasz számomra a KRESZ előírások szerint logikus és érthető volt.
Tanulni kell, nem mentséget keresni.
2011. jan. 26. 12:01
13/27 A kérdező kommentje:
Na jó szerintem hagyjuk kinek kell tanulnia még. Ez az egész egy nagy szar, értelmetlen kamu.
Szerintem is hagyjuk. Menj, lapozgasd a könyvet! :-)
2011. jan. 26. 12:12
"Na jó szerintem hagyjuk kinek kell tanulnia még. Ez az egész egy nagy szar, értelmetlen kamu."
A 20 éveddel nagyon meg tudod ítélni, mi a kamu, és mi nem az. Te magad vagy egy nagy kamu. Nem veszed észre mennyire szánalmassá teszed magad?! Nem kell neked azt a könyvet olvasgatnod, jogosítványra sincs szükséged. Menj, és ülj fel szépen a biciklidre inkább, és ne vezess autót.
Ha annyit nem vagy képes megtenni a jogosítványért, hogy elolvasod azt a hülye kresz könyvet, akkor tudlak sajnálni. Ha ennyire fafejű vagy, hanyagold a közlekedést, és járj busszal. Ott legalább kisebb az esély, hogy balesetet okozol.
2011. jan. 26. 12:56
Ez az eddigi legsötétebb ember az oldalon...
2011. jan. 26. 13:52
Meg valahogy nem értem, hogy mi köze a jognak a kreszhez. Az, hogy te be tudod vágni a büntető jogot még nem feltételezi, hogy a kreszt is érted, tudod ill. azt sem, hogy képes lennél forgalomban vezetni!
2011. jan. 26. 13:54
Csak neked pénzlehúzás,mert képtelen vagy megtanulni a kreszt. De a vicces az benne,hogy még te vagy felháborodva azért,mert nem érted a dolgokat.
2011. jan. 26. 15:15
Szerintem nem. Nekem pl hibátlan lett - elsőre. De persze lehet, hogy csak azért, mert belém szorult némi értelem - veled ellentétben. És még csak annyi eszed sincs, hogy ne reklámozd a saját ostobaságodat :)
2011. jan. 26. 15:32
Sok a hülye az utakon akik nagy kárt okoznak, mi erre a megoldás? Nehezítünk és drágítunk, szűkítve ezzel azoknak a körét akik majd jogosítványhoz juthatnak (mj.: nehezíteni még nem nehezítettek, a KRESZ vizsga könnyű). Nem értem miért vagy ezen felháborodva, tanuldd meg a szabályokat ha autót szeretnél vezetni, ha nem tudod, nem érdekel, unod az egészet azért csak magadat okolhatod. Értsd meg, az államnak (és amúgy az állampolgároknak sem) az az érdeke hogy minden félnótás hülye bagóért mindenféle tudás nélkül megkapja a jogsiját. Ha nem érted könyvből meg KRESZ-oktató programból akkor kérdd meg az autósiskoládat hogy mutassanak meg neked régi szoci oktatófilmeket, esetleg ülj be valaki mellé a jobb1-be és tanulmányozgasd a forgalmi helyzeteket (a 3 pontosak ugyebár), nem csak egy-féle módon lehet tanulni. A KRESZ-ben pedig igenis van logika, közlekedni maximális toleranciával kell a körülményekhez megfelelően alkalmazkodva, nagyjából ezzel le is írható a lényege.
2011. jan. 26. 16:05
Kapcsolódó kérdések: