Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek is pénzlehúzás a...

Szerintetek is pénzlehúzás a kresz vizsga?

Figyelt kérdés
2x buktam és már nagyon unom ezt az egészet. Olyan kérdések vannak amire több válasz is helyes lenne ha logikusan gondolkozunk, balesetveszélyes megoldások a jó válaszok. Pl főútvonalon miért lehet megállni az ÚTTESTEN? Miért lehet hátramenetben közlekedni ugyanott? Én nem értem a logikát egyszerűen, lehet bennem van a hiba és én vagyok a hülye ehhez. 20f
2011. jan. 26. 10:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Na pont ezért nem pénz lehúzás az egész,mert egyeseknek el kell menniük 3-4-5-ször is KRESZ vizsgára!
2011. jan. 26. 10:59
 2/27 A kérdező kommentje:
Pont ezért nem? Pont ezért lehúzás. 3 pontosból egyet sem hibáztam csak ilyen gagyi kérdéseken. Őszintén kedves első, főútvonal miért lehet megállni az ÚTTESTEN? Miért lehet hídon megfordulni? Gyalogosnak miért lehet átmenni hídon úttesten? Te ezeket helyesnek ítéled? Lehet bennem van a hiba..
2011. jan. 26. 11:02
 3/27 anonim ***** válasza:
Nem lehúzás. Még megtanulni sem kell, sőt a logikáját sem kell érteni, és úgyis át lehet menni. Van egy hivatalos gyakorló program, aminek még a kezelőfelülete is ugyanolyan, mint amivel a vizsgán találkozol. Na, ha annak az összes kérdését végigcsinálod, meg egy két vizsgatesztet is kitöltesz, biztosan átmész. Ha meg nem, akkor ott más gondok vannak.
2011. jan. 26. 11:04
 4/27 anonim ***** válasza:
Ha egy 3 pontost sem hibáztál, akkor legalább 11 egypontos kellett ahhoz, hogy megbukjál, ami azért már elég jelentős, nem gondolod?
2011. jan. 26. 11:05
 5/27 A kérdező kommentje:
Azon a programon gyakoroltam én is. Nem hiszem hogy van az agyammal probléma, egyetemre járok, ösztöndíjért hajtok per pill. De ettől függetlenül lehetek hülye. Akkor ez van nem fogok vezetni.
2011. jan. 26. 11:11
 6/27 anonim ***** válasza:
Pontosítsunk:megállni úttesten a jobb szélén lehet.Tolatni pedig úgy lehet,hogy a többi közlekedésben résztvevőt ne akadályozzuk.
2011. jan. 26. 11:16
 7/27 A kérdező kommentje:
igen van nem a választási lehetőség. :)
2011. jan. 26. 11:17
 8/27 anonim ***** válasza:
Ne a saját logikád szerint gondolkozz, hanem aszerint, hogy mi van a KRESZ-ben... Nem a saját logikádból vizsgázol, hanem KRESZ-ből...
2011. jan. 26. 11:21
 9/27 anonim ***** válasza:

Tudod, nem a kresz vizsga a lehúzás, inkább be kéne járni a kresz órákra, ami ugye nem kötelező, valamint, ahogy ajánlottam már egyszer itt valakinek, a kresz könyv is alkalmas arra, hogy megértsd a kresz-t. Meg is érdemled, hogy megbukj, ha arra nem vagy képes, hogy fellapozd a könyvet, mert a ami világban már ciki, ha olvasol, és gépen nyomod a kresz tesztet. Az ilyen emberek, akik csak a kresz tesztet csinálták, okozzák a legnagyobb közlekedési káoszt, és balesetveszélyes helyzeteket.

Neked is ajánlanám a kresz könyv tüzetes átolvasását, legalább egyszer, hogy fogalmad legyen róla mi a különbség út, főút, autóút, és autópálya között. Két előbbin meg szabad állni, utóbbi kettőn tilos. A kresz könyv megmondja neked miért.

Ne lehurrogásnak vedd, amit írtam, csak egy tanács.

2011. jan. 26. 11:33
 10/27 A kérdező kommentje:
Igazad van cikinek találom a könyvet mert az egész egy logikátlan sz.ar. Könyveket amúgy nem szoktam olvasni egyet sem, nem arról vagyok híres..á nem. Büntetőjogon átmegyek hibátlan, ezen nem. Hát biztos bennem van a hiba, megérdemlem igazad van teljesen. :)))
2011. jan. 26. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!