Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyiért lehetne egy ilyen...

Mennyiért lehetne egy ilyen motort venni?

Figyelt kérdés

Első, tanuló motornak szánnám a dolgot. 250cc-es kategóriában gondolkodtam a HONDA és a YAMAHA márka érdekelne elsősorban. De más jó modellt is ajánlhat aki tud.

Láttam tizenX éves motorokat és még azoknak is elég borsos az áruk. Mennyire számít egy motornak a kor? (mondjuk normál használat mellett)

Mire kell figyelni használt motor vásárláskor?

A legfontosabb pedig, hogy kb mennyiért lehetne egy aránylag jó állapotú mocit beszerezni ebben a kategóriában?

2011. jan. 24. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt, hogy milyen motort szeretnél azt, csak te tudod, ebben nem tudunk tanácsot adni. Ebből következik hogy az árak eszerint alakulnak. Vásárláskor annyi mindent kell átnézni, hogy aki nem ért hozzá, annak nincs értelme ide bepötyögni. Feltételezem -mivel feltetted ezt a kérdést- nem értesz hozzá, szóval vigyél magaddal egy szerelőt.
2011. jan. 24. 20:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen jól következtettél!

Az autókhoz értek, szóval sok mindent felfognék, abban is csak "motor" van :D Persze elhiszem hogy nagyok a különbségek.

Tudom, hogy az ár tőlem függ, de aki benne van a dologban elmondhatná hogy egy normális 250es gyorsasági fél millából kijön kb. Ilyesmi komment is érdekel.

De azért köszi a válaszodat!

2011. jan. 24. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Én azt javasolnám, hogy első tanulómotornak nem vegyél gyorsaságit. Inkább javasolnám pl a 250-es banditot. Vagy valami hasonlót. Fél milkóból patika állapotút kapsz, és sokkal tartósabb mint egy sportmotor. Ezen kívül sokkal jobb rajta megtanulni az alapokat. Nekem ez a magánvéleményem, de a döntés a tiéd.

Üdv.: egy motorszerelő

2011. jan. 24. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát azért a 250es bandit sor4 és eléggé pörgetni kell ha haladni akarsz vele! Semmivel nem jobb mint egy idomok alá rejtett más sor4es. Ha tartósz motort akarsz akkor gondold meg az Yamaha XT,Honda XL,Suzuki DR vonalat! Ezek "igénytelen" 1 hengeres gépek alacsony fogasztással amit nagyon nehéz elpusztítani! Ha meg sport kell javaslok egy Yamaha FZR-t, Kawasaki ZXR-t!! 500ezerből tökéletes ZXR-t kapsz!!!!!!
2011. jan. 25. 19:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Kawa ZXR tetszik! De miért ennyivel olcsóbb?Az se rossz márka nem?

2011. jan. 28. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!