Mennyiért lehetne egy ilyen motort venni?
Első, tanuló motornak szánnám a dolgot. 250cc-es kategóriában gondolkodtam a HONDA és a YAMAHA márka érdekelne elsősorban. De más jó modellt is ajánlhat aki tud.
Láttam tizenX éves motorokat és még azoknak is elég borsos az áruk. Mennyire számít egy motornak a kor? (mondjuk normál használat mellett)
Mire kell figyelni használt motor vásárláskor?
A legfontosabb pedig, hogy kb mennyiért lehetne egy aránylag jó állapotú mocit beszerezni ebben a kategóriában?
Igen jól következtettél!
Az autókhoz értek, szóval sok mindent felfognék, abban is csak "motor" van :D Persze elhiszem hogy nagyok a különbségek.
Tudom, hogy az ár tőlem függ, de aki benne van a dologban elmondhatná hogy egy normális 250es gyorsasági fél millából kijön kb. Ilyesmi komment is érdekel.
De azért köszi a válaszodat!
Előző vagyok. Én azt javasolnám, hogy első tanulómotornak nem vegyél gyorsaságit. Inkább javasolnám pl a 250-es banditot. Vagy valami hasonlót. Fél milkóból patika állapotút kapsz, és sokkal tartósabb mint egy sportmotor. Ezen kívül sokkal jobb rajta megtanulni az alapokat. Nekem ez a magánvéleményem, de a döntés a tiéd.
Üdv.: egy motorszerelő
Köszi a válaszokat!
Kawa ZXR tetszik! De miért ennyivel olcsóbb?Az se rossz márka nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!